Čaute. Frajerka po cca 4 rokoch vysadila antikoncepciu. Je jedno teraz prečo. Prvý sex po vysadení sme mali bez ochrany, potom som kúpil kondomy značky primeros extra tenké a o pár dni sme mali sex už s týmto kondómom. Po skončení pri umývaní som si všimol na žaludi malé červené bodky. Nič ma nesvrbelo, nepálilo. Na dalsi deň sa mi zacal normálne žaluď šúpať, aj na predkožke zvnútra. Môže to byť nejaká reakcia na gumu.?
Alergia na prezervatív?
minule tu pisal typek ze ako to ze ma kvapavku ked spal len s dvoma dievcatami ktore mu tvrdili ze ju nemaju, tak to ja len tak :) co ja viem akym sexualnym zivotom zije Senator.
a ved kludne nech si to skusa vyliecit sam doma - ale canestenom sa lieci mykoza, nie podrazdenie, mykoza u muza nie je z kondomu.
predpokladam ze online kozny lekar ho tiez posle akurat tak za klasickym - fakt neviem preco je to taky problem, poradit sa s odbornikom ktory vie najlepsie posudit o co ide.
Boze, nemusi hned ist o pohlavnu chorobu. Moj praitel mal raz podobny problem a zmizlo to o tyzden po pouziti masticky, zda sa mi ze pouzival Canesten. Ja by som z toho zatial nerobila ziadne ceremonie a kupila by som si mast v lekarni. Alebo skus napiat online koznej leakrne, nech ti odporuci nieco a lepsie ti poradi:) primar.sme.sk
Ked to nezmizne po tyzdni, vtedy treba skocit k lekarovi.
Nie, nechystáme sa mať bábo. A k druhej otázke, ani pred tým som nepoužíval kondóm. Este na začiatku pred 5 rokmi. O akú pohlaviu chorobu by prípadne mohlo ísť? Vsak mame len sami seba v posteli, nikoho iného.
alebo za koznym lekarom - neviem kde by ti skor poradili.
a bez ochrany ste sex mali preco? chystate sa spravit babo?
a moze to byt reakcia na kondom - pouzival si kondom predtym? kludne moze ist aj o pohlavnu chorobu - tie sa neprejavuju zo dna na den, cize si ju mohol dostat ked ste mali este sex bez kondomu. najistejsie je zajst za urologom, ten ti povie co ti je.