aky tien by sa mi hodil??????????????

poliewoocka

MODRE-modra,ruzova,slabozelena,
akvamarin
ZELENE-fialova,hneda
HNEDE-broskynova,zlata...
Zalezi od typu pleti,kazdemu sekne nieco ine

janka

Ja má zelené oči a používam fialový odtieň,ale len na vonkajší kútik oka a na vnútorný nejaký bledučký,trošku trblietavý,marhuľový,ružový. Pekne to zvýrazní zelenú dúhovku

flower

modrym ociam lichoti sivy, azurovy, marhulovy, ruzovy, svetlozeleny a jemnejsi hnedy tien. podla farby tvojho oblecenia si zvol jeden z tychto farebnych variantov a uvidis ako ti pristane.

agina

Ja pouziva tiez odtiene hnedej, vyzera to prirodzene.Niekedy skom binujem sedu s ruzovou, to skor tak na vecer, aj to vyzera velmi decentne a pekne. Zabehni na jedno licenie ku kozmeticke, ta ti poradi odborne.

pata.k

modré oči sa nádherne vynímajú v spojení s hnedými tieňmi.. modrooké ženy by sa určite mali pri líčení vyhnúť farbe modrej, takisto ako jej odtieňom.. hnedým očiam sadnú zemité farby, avšak pozor na samotnú hnedú farbu, s ktorou pri zlom tieňovaní bude oko vyzerať ako nezdravé a opuchnuté.. silná modrá, takisto ako iné pestrofarebné a intenzívne farby, na oku vyznievajú lacno, a ak to preženiete, tak až vulgárne.. decentným a vkusným dojmom pôsobia zlaté a tmavo-pieskové odtiene, mladšie dámy si ich môžu dovoliť aj so slabými trblietkami, ktoré celé oko rozžiaria..