Ahoj, mate tu babeny skusenosti s tymito cestovinami? Schudli ste z nich?
Shirataki diéta - cestoviny bez Kcal
Osobne jedávam shirataki pravidelne, lebo držím diétu a fakt mi to pomáha, lebo neznesiem jesť na obed alebo večeru len nejaké chudé mäso, rybu, či vajíčka bez ničoho alebo len s nejakým šalátom. Vďaka shiratakom mám dojem, že jem normálne cestoviny a ryžu a nie som nervózna, že som hladná. Super ma to zasýti. Kúpila som ich už všelikde, niektoré smrdia. Naviac mi chutia shirataki DIET-FOOD. Kupujem ich v obchode www.dieta-shop.com , majú normálne aj väčšie Bio a niekedy dokonca aj veľké 1kg balenie, čo je praktické pre takých ľudí ako ja, čo ich jedia často. Dúfam, že som pomohla.
Ahoj, ja mozem odporucit eshop www.najtelo.sk , objednavam tu pravidelne :)
Mne osobne najviac chutia cestoviny, ktoré objednávam na www.superslim.sk tekutina v ktorej sú nemajá až taký zápach a aj chutovo sa mi najvic osvedčili. :-)
no ja som vyslovene z chlorelly a spiruliny pribrala 2,5 kila za cca dva tyzdne a to som predtym roky mala stabilnu vahu...radsej som to prestala uzivat
a to sú baby aké cestoviny? a dajú sa iba z netu objednať či aj v obchode kúpiť?
Ahoj :) Môžem ti odporučiť zmes morských a sladkovodných rias Spirulina, Chlorella a Kelp. Je to nie len na chudnutie, ale aj na detox. Ja to užívam zatiaľ dva mesiace, ešte prvé balenie, ale schudla som zatiaľ 5 kíl a cítim sa oveľa lepšie -odkaz odstránený- :-)
Ahoj určite odporúčam tieto cestoviny, a nie len že som sním schudla ale úplne lepšie som sa cítila aj krvný tlak sa mi znížil :)
Skús pozriet tu je za veľmi dobru cenu :) -odkaz odstránený-
Fakt je to super potravina. Ja som schudla 32 kg a teraz si už rok len váhu udržiavam a tak jedávam cestoviny shirataki namiesto večere, jasné, že nie čisté, ale so šunkou, zeleninou a pod. a s troškou odtučnenej smotany alebo kečupom bez cukru. Hlavne večer je treba jesť nekalorické jedlá a tak som rada, že niečo takéto existuje, lebo majú len 6 kcal na 100 g, fakt som nič lepšie zatiaľ neobjavila. Skúšala som aj recepty zo stránky www.shirataki.sk dosť mi pomohli v začiatkoch keď som nevedela ako ich pripraviť.
Je to super vec tieto cestoviny, osobne drzim dietu a shirataki jedavam skoro kazdy den a velmi mi chutia. V obchode som ich zatial nenasla, ale kupujem ich v eshope www.dieta-shop.com , vzdy si objednam dopredu aspon na mesiac a tak neplatim postovne fakt vyskusaj, nieco nekalorickejsie co sa podoba jedlu som este nenasla.
nejde o to aby si jedla iba cestoviny a z nich sa scudne. Zaklad je s cim tieto ,,cestoviny,, konzumuje. Zaklad je ze je to nahdara normlanych cestoviny plnych skrobov, ktore tvoje telo nevie spalit a premenit na energieu. Ale inak je to super. Nieco na sposob ryzovych rezancov (taktiez bez chuti - treba podochucovat).