Bylinky na vlasy

Príspevok v téme: Bylinky na vlasy
lilianna

Ahojte vsetci

ak je tu nejaky vlasoznalec alebo clovek ktory sa vyzna do vlasov pripadne nejaky kadernik poradte mi prosim :)))

Doma som si vyrobila vlasovu vodu, tinkturu alebo neviem ako to mam nazvat...
Takze
Do alkoholu (okolo 30%) som dala luhovat lopuchovy koren, zihlavove listy, zihlavovy koren, suseny (alebo drveny? nwm) rozmarýn a chcem tam pridat este bazalku a kavu (kofein povzbudzuje rast vlasov vraj) Myslite si ze ked to necham odstat cely mesiac na nejakom tmavom mieste v tomto alkohole potom to zriedim pol na pol destilovanou vodou bude to pomahat ci uz na rast vlasov alebo na vyzivu vlasovej pokozky?

Nestratia sa tie cenne latky prave tym luhovanim v alkohole?

vitkova

Táto kombinácia sa mi veľmi osvedčila - www.foligo.sk Ale určite to chce doplniť množstvo ďalších látok - vitamínov, minerálov atď. Bylinky na vlasy sú skvelé, ale samotné nie sú až také účinné.

Catali_na

ahoj, na nete som našla toto: TINKTÚRA Z PŔHĽAVY: na jar alebo na jeseň sa vykopú a kefou očistia korene čerstvej pŕhľavy , na drobno sa nakrájajú a naplnia do fľaše. potom zalejeme 38-40% ražnou pálenkou (vodkou) a postavia sa na teplé miesto na 14 dní.Potom denne vmasírovať do vlasov, vlasy majú byť potom bez šupín, bujné, husté, pružné s leskom.
takže ak si tam pridáš ešte kadečo takéto dobré, určite sa ti vlasy iba odvďačia :)