ahojte,
chcem vyzerať inak... Som zo seba úplne nešťastná, mám akné a hrozné kruhy pod očami, tmavšiu pokožku, skoro žaidne prsia, stehná a zadok paradoxne väčší... Musím nosiť make up kvôli spomínanému akné a kruhom, no každodenné natieranie tej brečky na seba nenávidím, pretože sa aj tak po hodinke začne nepekne zlievať, začnem sa lesknúť a vyzerám ako keby som ráno na seba vyliala celú fľaštičku make upu.. pri tom si ho dávam len na tie zlé partie... akné liečim u dvoch liečiteľov, chodím aj ku kozmetičke, no zatiaľ nič... skúsila som toho mnoho. Ďalej nenávidim svoju postavu, chcela by som byť trošku plnšia a mať ju aspoň ako tak súmernú, pretože hore som ako anorektička - dokonca mi vidno rebrá a dole mám zadok ako kufor.. Nechápem tomu... Pravidelne chodím cvičiť, pohyb mám, no aj tak je to také,aké to je.. Stravujem sa veľmi zdravo, výrazne som obmedzila príjem kravského mlieka v akejkoľvek forme,bielej múky a tiež vyprážaných a nezdravých sladkých vecí... pijem min. 2 litre vody denne... Ďalej moja pokožka, chcela by som ju mať bledšiu,alabastrovú a nie ako cigánka... Niekedy mám pocit, že som sa narodila v zlom tele, nechápem ako môžem byť sama zo seba tak zhnusená a nešťastná...
Na mojej psychike sa toto všetko veľmi odrazilo, mnoho ľudí mi povedalo že som vekom oškaredela, preto je moje sebavedomie na bode mrazu... Všetko ma veľmi ľahko rozhodí, veĺmi veľa vecí - aj banálnych si veľmi pripúšťam... Do školy je toho v tomto období mnoho, som z toho vystresovaná, tiež mám priateľa, s ktorým to nie je teraz najlepšie... Vo februári ma po pol roku podviedol v alkoholickom opojení, po mesiaci sme sa dali opäť dokopy, no ja som mu to stále úplne neodpustila, on ďalej pije, aj keď to obmedzuje, vadí mi to... Hádame sa, obaja sme veľmi rozlišné a pritom totožné povahy... neustále som nervózna, nevládzem...
pripadám si strašne škaredá aj zvnútra aj zvonka, už veľmi dlho sa snažím prijať seba samú takú aká som, no nejde to...
poraďte, čokoľvek, ja už neviem čo so sebou.