Sukromie?

Príspevok v téme: Sukromie?
JohnLee

Ahojte,
mam jednu otazku. Zamykate sa, ked sa idete sprchovat, popr. na WC? Ja zijem s mamou mam 23 a ked sa idem sprchovat, povie mi, ze preco sa zamykam, ona mi tam nepojde, co ked tam odpadnem, ze bude musiet nicit dvere.
Myslim si, ze je normalne, ked sa ludia zamykaju pri osobnej hygiene, nemam zapotreby aby mi tam mama vbehla ked budem nahy.
Ako je to u vas

nirv

Tak si jej mal povedať nech zaklope. My napríklad máme svetlo zvonka, tak je vidno ak sa svieti. A na kúpeľni sa dvere nezatvaraju pokiaľ sa nikto nekupe. Takže to je tiež jasné že je obsadené.

JohnLee

tak ja neviem ale pride mi to normalne sa zamykat. ked som bol mensi v puberte, tak mama mi kludne vbehla na zachod, a ja som tam robil - no domyslite si :D, ale nejak som to zamaskoval a pytala sa co som robil. a ked som v kupelni a vyleziem z kuta nahy, nepotrebujem aby mi otvorila dvere, ja sa nepotrebujem pretrcat pred mamou s holym tatosom. na WC sa nezamykam, ale tak tam nahy nie som, ale ako vravim, ked som bol mensi tak mi otvorila kludne dvere na wc, a dost ma to nalakalo, aj ked som si utieral zadok otvorila z nicoho nic a to mi teda prislo ozaj trapne

Vojtoo

neviem,drogy asi :)
obcas mama ze dychni na mna :D
alebo ked so mchodil za skolu -k zubarovi si trhat osmicky, dobrovolne :D ak mi dal taku pilulku ruzovu :D a mama ze co to je ?
a potom som ju naschval tahal za nos..
tak ja sa snazim ako idiot, a hentoto dostanem :D
a mnoho inych veci..