D-manosa a močové cesty

viktorowner

D-manoza funguje inak ako brusnice - nezabija bakterie, ale zabrani im prichytit sa na stenu mocoveho mechura, takze sa jednoducho vyplavia von. Pri opakovanych zapaloch je ale dolezite najprv vylucit inu pricinu (napr. problem s vyprazdnovanim, hormonalne zmeny po menopauze), preto sa oplati poradit sa s urologom alebo gynekologom, nez clovek zacne skusat doplnky na vlastnu past. Samostatne aj v kombinacii sa uziva bezne, hlavne zalezi na davkovani - to najlepsie poradi lekarnik podla konkretneho pripadu.

CharlesGray

I came to PokéRogue expecting a fun Pokémon-flavored roguelite. What I got was a game that made me rethink every “safe” switch, celebrate a single Rare Candy like it was a championship trophy, and stare silently at a boss fight after watching a near-perfect run evaporate in two turns. playpokerogue.com and dex.playpokerogue.com

Helyta

Mám podobnú otázku a budem rada za každú vašu skúsenosť. Pomohla vám tá D-manóza na problémy s močením? Trápia ma opakované zápaly a brusnicové čaje už na mňa nezaberajú. Tu www.urigo.sk som našla, že ju pri zápaloch dosť odporúčajú, ale píšu, že je lepšie kombinovať ju aj s ďalšími vecami. Brali ste ju samostatne alebo v nejakom komplexe?