ahojte, nemam babu tak som odkazany na sebaukajanie. problem je vsak na co pri tom myslim. este na gymply sa my stalo ze som dostal uder od baby rovno do rozkroku. vtedy ma to samozrejme nerajcovalo mal som ine problemy. ale, tuto situaciu som si prehral x krat ked sa robim. v reali sa tomu radsej vyhybam. to ponizenie my robi akosi dobre. som masochista? a opacne baby radi si udrete na toto bolestive miesto u chalanov z inych dovodov ako je nutna sebeobrana?
Otazka na baby
tazko povedat ci si naozaj masochista alebo je to len predstava ktorej realizaciu v podstate nechces splnit. no je mozne ze to je jednoducho tvoj "kink", zvlastnostka co ta vzrusuje. ak si raz najdes chapavu a normalnu priatelku a bude ta to dalej lakat, tak jej to povedz a ak jej to bude po voli tak to sami vyskusajte.
no ako som povedala, je mozne ze je to cisto masturbacna pomocka, myslienka ktora ta sama o sebe vzrusuje ale v podstate ju nechces naozaj zrealizovat.
a nie, dievcata same od seba pri uspokojovani partnera len tak do rozkroku neudieraju - co ale neznamena ze by to chapava priatelka pre teba nespravila, ako som uz vyssie spomenula.