Neviem, či sa tu nájde niekto, kto by mi vedel pomôcť alebo poradiť, ale skúsim to.
Mám manžela, s ktorým sme takmer 5 rokov spolu, máme dve deti, z ktorých menšie nemá ani rok... Manžel chodí za prácou do zahraničia a vidíme sa možno 2 mesiace v roku..čo nieje veľa. Ale aj keď je doma tých pár dní, tak si nevie nájsť čas na rodinu...sú pre neho oveľa dôležitejšie veci - alkohol, kamaráti, ktorých sa nevie vzdať...je priam chorobne žiarlivý, aj keď neviem prečo. A sám mi bol neverný pri tom... Dosiaľ som mu to neodpustila. Stratila som kvôli nemu takmer všetkých svojich priateľov, svoje sny, ilúzie, záujmy, radosť zo života, chuť niečo dosiahnuť, vytvoriť niečo nové... Asi tak prvé dva roky manželstva boli ako také, no za posledný rok sa mi veľmi odcudzil, pretože sa zmenil úplne od základu... Cítim, že ho už nemilujem a je mi ľahostajný ako nikdy predtým... Nikto nevie, čo a ako cítim, pretože navonok fungujeme ako "normálni" manželia...veď aj on si myslí, že je to tak, no opak je pravdou. Neviem, ako mu to mám povedať, že mi už na ňom nezáleží, že ho už nemilujem a že udržiavať vzťah kvôli deťom nemá zmysel..
Mám manžela, deti....a aj tak je to na...na nič a neviem čo robiť
tak to skús ako som ti radila, maj snahu sa s ním o tom porozoprávať, a keď budeš mať pocit akoby si hrach an stenu hádzala, tak sa zbaľ a odíď.... snáď si teda všimne, že tam nie si
myslím, že ničí iba mňa...jemu to takto predpokladám vyhovuje..
Už o tom dlho premýšľam, že sa zbalím a odídem, len mi dosiaľ akosi chýbala odvaha...ale posledných pár dní jej mám dosť. Ale zase nechcem odísť len tak, bez vysvetlenia
naco zivit tento vztah? Deti? Isto im bude lepsie v milujucom prostredi. Toto nema absolutne ziaden zmysel...Ked pride, sadnite si a naznac, ze sa potrebujes velmi vazne porozpravat. V klude mu vysvetli, ze uz takto dalej nemozes ist...Niekedy je lepsie sa rozist, najst si novych partnerov, ako ostavat vo vztahu, ktory nici oboch (alebo len teba?)
tak snáď si tých pár minút nájde, aby si vypočul čo mu chceš povedať a keď nie, zbaľ sa, odíď a potom pochopí ...
Asi tak zhruba o 2 týždne by sa mal ukázať doma. Otázne je, že koľko z toho aj skutočne doma bude.
tak už mu to asi len povedať .... keď ty si rozhodnutá... ale na tvojom mieste by som s ním ešte hodila reč .... a ak nebude mať záujem, tak finito .... kedy má najbližšie prísť?
Tak asi neviniatko nebude...ked som sa dozvedela, že to ťahal zo svojou bývalou ešte tri roky - za účelom sexu samozrejme. A to odkedy sme boli spolu..no dozvedela som sa to až po dlhom čase.... Problémy by som nemala - mám kam ísť a s peniazmi by to tiež nemal byt veľký problém
asi má výčitky svedomia, ke´d ťa stále kontroluje .. robí to v zahraničí a zvaľuje to na teba, že ty s tá zlá a tá, na ktorú on musí žiarliť a pritom je to opačne
ono je najhoršie to, že on podviedol teba a pritom teba kontroluje .. veru, ktovie čo robí v tom zahraničí, asi nie je žiadne neviniatko a na tebe sa ide vybúriť, tak to je teda naozaj úbohé.. ale bohužiaľ pre týchto jedincov tak typické.. on si myslí, že bez neho si stratená, a nebyť jeho, tak sa o deti nepostaráš.... ale otázne je ako som sa ťa pýtala na začiatku, dokázala by si nejak uživiť dve deti, mala by si kde bývať?