Ahojte,
prezila som pomerne dost stresujuce a napate obdobie za poslednych par mesiacov az som parkrat prekonala panicke zachvaty ... viac menej som si dokazala vzdy pomoct a zvladla som to .... no ked som prestala spavat po 3 tyzdnoch pocas mojej PN a lekari ma posielali z dveri do dveri ... poslala ma moja obvodna na psychiatricke vysetrenie (chcem tiez povedat ze som este predtym sama navstvila na svoj podnet psychologa s ktorym som sa porozpravala a priebehu udalosti za posledny cca rok a podla neho som v poriadku len unavena, vycerpana a mala by som sa troska viac zamerat na seba a tolk sa 'nerozdavat' na vsetky strany). Psychiatricka sa viac menej ani so mnou moc nerozpravala (dvakrat som cakala v cakarni po 3.5 hodiny az ma zobrala ...) - opytala sa ma asi 2-3 vety a citala si skor spravy od predchadzajucich lekarov. Poslala ma prec s lekarskym predpisom na Mizarten 15 mg (mam uzivat pol tabletky jedenkrat denne vecer). Doposial som nikdy podobne lieky neuzivala a priznam sa ze mam dost problem s tym aby som tieto lieky brala - ale mala som skutocne problem spavat a tak som ich zacala brat. Posledne roky som ale bola liecena viac homeopatickou metodou - ktoru uprednostnujem - preto je pre mna dost 'tazke' akceptovat ze musim davat do seba tento chemicky bordel .... (prepacte za vyraz) ale moze mi niekto napisat vasu skusenost s tymto liekom ... beriem ho cca 20 dni - no myslim si ze moju psychiku viac poznacilo jednanie lekarov za posledne dni ako udalosti ktore napredovali k tomuto stavu...
Nemam pocit ze lieky ucinkuju - ukurat mam po nich tlaky v hlave ... (vobec nemam zaujem davku zvysovat - no chcem sa dostat a byt fit na 100% ako predtym ... )
Vopred dakujem za prispevky! :)