zdravim mam socialnu fobiu, panicku poruchu, depresiu, nespavost a uzkost. uzival som Citalec, Zyloram, Seroxat, Trittico, Spitomin, Paroxetin, Tiapridal, Escitalopram. Teraz beriem Paretin a Sulpirid. Nepomaha. Vobec. Uz som zufaly. Chcem sa spytat ci este existuju nejake lieky co by mi mohli teoreticky pomoct. Dakujem
Mam socialnu fobiu, panicku poruchu, depresiu a uzkost
lubovnik som uz skusal a aj ine bylinky. lubovnik pomaha iba pri miernejsich depresiach...vitaminy na depku nepomozu a magneezium tiez velmi nie. Su este silnejsie antidepresiva ako ssri?
Podla mna je velmi dolezite to, aby trafili ten spravny liek. Brat "nieco" je skor ako placebo efekt.
Heinischova, nauc sa pravopis:)
Lubovnik bodkovany je liek nie ten bordel co davate do seba v nemecku to bezne predpisuju psychiatri tu je to trosku ine :) po dobrati vitamin c,d,e zelezo magnezium pekny den
Ja viem ze lieky mi zivot nevyliacia ale mozu ho aspon skvalitnit...ja hladam lieky co mi budu sediet
ja uz by som mal psychicke problemy len z vedomia kolko chemie do seba pchas, ako mozte ocakavat ze lieky vam vyliecia vas zivot
Mne troška zabral neurol,a na depresiu mam valdoxan ktory som vysadil lebo zo zaciatku mi pomahal ale potom mi zacal robit zle že som bol unaveny a totalne mimo cely den.Skus neurol
Ako sa tak postupne dozvedám o všetkých psychických poruchách tak mám pocit, že z každej mám volačo vždy sa v niečom nájdem, strašné...
inak obe su moje nicky..