Mešká mi menštruácia...

Príspevok v téme: Mešká mi menštruácia...
123456789

Ahojte dievčatá, mám taký problém prišlo obdobie skúšok a ja som strašne vystresovaná a už mi vyše týždňa mešká menštruácia a z toho som ešte viac vystresovaná...dnes mi dokonca z toho stresu bolo až zle od žalúdka... a už som si robila aj 2 testy obe boli negatívne a nikdy sme nemali sex bez kondómu a ani sa do mna frajer nikdy neurobil...stále to bolo mimo mňa a s konómom...ale ja mam aj tak strašné stresy aj keď neviem akým zázrakom by som mohla byť ťehotná...ale neviem sa upokojiť...je mi z toho zle a menštruácia nie a nie prísť...stresujem najmä kôli tomu že pred tým som mala pravidelné najprv každých 30 dní potom sa to upravilo na 28 ale teraz zrazu..no možno tou zmenou počasia a stresom...čo mám robiť...:( ide víkend ani na gynekológiu skočiť nemôžem aby som sa upokojila :(

Vojtoo

ani songs that makes you cry mi nepomohli na youtube :D to sa stane, ked sa clovek hra a manipuluje s vlastnymi citmi :D kiezby boli na gombik :D len ot by ich asi uz nikto nezapol, ak by ich raz vypol a pocitil ten stav bezcitnosti (vypnuty gombik)

Vojtoo

nemyslim si ze niekoho nicis :)
ty nevies/nemozes nicit nikoho..
kazdy sa nici len do takej urovne, do akej sa dovoli nicit :D
takze to nemas az take zle..

ale zase mas vyhodu nadomnou :D

TY ASPON VIES PLAKAT !! :D

si predstav, ak by si nemala tu moznost, ako to "pustit von"

potom by ta ten stres uz davno zabil :)

ked uz si ten lapac stresu, tak fajn, je to hrdinske, plac je sposob akym to otrasies :)

nauc ma to :D

123456789

ja by som ti musela písať román...možno teraz trpíš...ale to časom prejde...ja som n dne od detstva a nejak t neprechádza... jebe mi dostatočne v hlave všetko co je cenné v mojom živote si viem znicit... pomaly si všetko zničím a celý moj zivot je peklo ktore na prvy pohlad nevyzera byt pekelne ale pre mna je az prilis...nie je den kedy by som neplakala...kazdy podrbany den... a jediny kto o tom vie som ja...lebo nikoho moje problémy nezaujímaju... ublizujem svojmu priateľovi...ie že by som chcela...ale to je na dlho...vies ja chcem mat konecne pokoj... niekedy by som chcela zomriet...ale myslím ešte na tých dvoch troch ludí ktorí by o mňa stáli... každý si niečo odomňa pýta ja som tu stresový odbremenič...zbieram stres všetkých ľudí na okolo...najhoršie je že som tak vydrbane slabá povaha... a som drbnutá aj na hlavu...radšej by som bola bezcitná sviňa...život by bol ako gombička

Vojtoo

nemas na vyber, len cakat :) alebo ist do sukromnej ambulancie.. alebo sa tu vykecaj (proste v tom co tu robis pokracuj) a bude OK :)
ale poznam to tu velmi dobre, tu ti nikto neodpovie v piatok o polnoci.
ini maju stastie, ziju vonku, zabavaju sa :)
vitaj v pekle :D
ale ty sa z toho dostanes do pondelka :D
tak nezufaj...

Vojtoo

"kľudne sa vymením"
prave som si konecne uvedomil (tj. tusil som to aj skor, ale "dnes" mi to povedala uz na 100%, ze ku mne nic neciti)
a ja som do toho dal 100% :)
cize som stratil 100% :)
naozaj sa este chces vymenit?

123456789

Vieš čo ja chcem ? Mať tak moje starosti rada sa s nimi podelím...veľa o mojich starostiach nevieš...kľudne sa vymením.... všetko v mojom živote sa poslednú dobu rúca...pardón celý život sa mi všetko rúca...som primladá nato aby som mala dieťa...moja rodina by to nepochopila...a preto som taká nervózna... Vojtoo niektorí chlapi nechápu ženy vieš nie každá má to šťasie že keď nedostane menštruáciu a oťehotnie že má pri sebe milujúceho chlapa...často nato ženy ostávajú samé a to potom aj bez práce bez podpory, bez slobody, žiaden voľný čas...

Vojtoo

mat tak tovje starosti :D

zeny no... ked to maju, je zle, ked to nemaju (meska), je zle :D

mas skolu, mas priatela, mas pokoj od krvi. mas vsetko, co este chces? :)

si prestav, ze teraz prides o priatela (rozidete sa)

lepsie?