Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mešká mi menštruácia...

Príspevok v téme: Mešká mi menštruácia...
123456789

Ahojte dievčatá, mám taký problém prišlo obdobie skúšok a ja som strašne vystresovaná a už mi vyše týždňa mešká menštruácia a z toho som ešte viac vystresovaná...dnes mi dokonca z toho stresu bolo až zle od žalúdka... a už som si robila aj 2 testy obe boli negatívne a nikdy sme nemali sex bez kondómu a ani sa do mna frajer nikdy neurobil...stále to bolo mimo mňa a s konómom...ale ja mam aj tak strašné stresy aj keď neviem akým zázrakom by som mohla byť ťehotná...ale neviem sa upokojiť...je mi z toho zle a menštruácia nie a nie prísť...stresujem najmä kôli tomu že pred tým som mala pravidelné najprv každých 30 dní potom sa to upravilo na 28 ale teraz zrazu..no možno tou zmenou počasia a stresom...čo mám robiť...:( ide víkend ani na gynekológiu skočiť nemôžem aby som sa upokojila :(

Vojtoo

nicim netrpis, len potrebujes istotu :)
poznam ten pocit, ver mi, ze ho poznam.
a preto ti nebudem klamat, nemas sancu pomoci, pokial ti ten test neurobi niekto v lekarni, alebo nejdes do sukromnej ambulancie ci na pohotovost alebo ja neviem kam v sobotu mozes ist.
ak na to mas (prachy a cas a posob) tak chod..
ale ak raz v zivote najdes sposob, ako prekonat ten pocit potreby istoty tak mi sem napis, rad sa poucim :)

Vojtoo

vies, myslel som si ze mam bludne videnie, ale vsetko co pises, mohol by som sa pod to podpisat (okrem par detailov ako je ze si zena a mas priatela a mozes otehotniet atd..)
tiez si kazdy mysli, ze som nastastnejsi a najveselsi clovek (nikdy sa v realite nemracim, len rehocem :D ) vidis :D haha :D ... ach jaaaj :D slzy cez plac :D ci smiech? :D
ale k pointe, "priala by som mu lepsie dievca ako som ja" - no hej, namiesto toho, aby si na sebe pracovala :) mas motivaciu, mas super priatela..

123456789

lilyianka ja viem nemala by som stresovat priatel ma upokojil ze on si je istý sto percent ze nie je sanca...ale mna proste nepochopis lebo ja som raz taka...neviem byt kludna... asi trpím nejakou neurózou...chronickou uzkostou...neviem proste...ale uz tak stresujem ze uz i moj sto percent isty frajer stresoval ked som si robila test...uz i jeho som vystresovala...ale dakujem za upokojenie

123456789

Vojto...ja nemam silu nic krotit...hnusim sa sama sebe vediem dvojaky zivot navonok dobre znamky vesela baba rada posrandujem ale na druhej strane vo vnutri bojujem sama so sebou v sebe dusim vsetko len sa bojim kedy to vsetko vybuchne... nespoliehat na nikoho aj ked sa nesklames nie je dobre...clovek je tvor spolocenský a ja som sama jediný kto ma vie podpori´t je moj priateľ ale on je skoro stále prec na sluzobných cestách :( priala by som mu lepsie dievca ako som ja... so mnou to v zivote mat lahke nebude...bojim sa o to...aby som neznicila zivot niekomu dalsiemu... niekedy rozmýšľam či som vinná ja za to čo sa všetko v mojom živote deje alebo možno sa ani nič nedeje...len ja to viem pekelne prezivat

lilyianka

ale ved logicky uvazuj ... mala si chraneny sex a nespravil sa do teba..co viac ako dokaz netehotnosti potrebujes? ano viem, mat menzes ..ale ten mat nebudes, ked budes stale tak vystresovana .... ved chodte s priatelom niekam na vylet, do prirody, nieco vymyslite ..

123456789

nemozem vypnut neviem vypnut neviem sa upokojit...kupila som si dokonca ten mozno najdrahsi test...pytala som si ten najspolahlivejsi a ani to ma neupokojilo... potrebujem gynekologa a krvny test...to jedine ma upokoji... kebyze viem ta si tu krv zoberiem i sama...

Vojtoo

"nespolieham na nikoho"
-dalsia pozitivita :)
aspon sa v nikom nesklames :)

a chora nie si, proste si taka :)

ak ti to fakt nejde ovladat, tak potom mozno vyhladaj odbornu pomoc :)

a ak nechces, prijmi aka si a "skrot samu seba" (pozor, to nie je urazka, to je vyzva, ako skrotit divokeho kona, alebo silne auto, alebo velke korcule, alebo velkeho sarkana a podobne)..

lilyianka

ved este chvilku pockaj, meska ti tyzden, ak nepride este jeden, tak skoc k lekarovi .si vystresovana,to je ten hlavny problem, preco ti menzes nechce prist . ak sa nejakym zazrakom upokojis, vsetko bude ok, a samo sa to spusti . ved sama vies, ze tehotna byt nemozes, kedze pouzivate kondom a navyse sa do teba neurobil ..... tak skus cez vikend vypnut a zrelaxovat ta a snad to pomoze

123456789

plač mi ale nestačí...ale ja ničím ľudí som manipulátor...ale na druhej strane kazdeho lutujem viem plakat aj nad bolestami ludi ktorych nepoznám... vieš asi som chorá...na hlavu..casto sa pytam sama seba ci nahodou fakt mi nestanovia nejaku diagnozu lebo podla mna sa jeden normalny clovek nespráva tak ako ja...najhorsie ej ze si to uvedomujem ale nehladám pomoc...nespolieham na nikoho...zvykla som sa trápiť stále sama...nemám rada ak ma niekto lutuje a ked neikto vie ze trpim...kazdy ma pozna ako blaznivu pridrbanu a sialenu co kazdeho rozosmeje... ale tak raodste ako sa javim navonok tak velmi vo vnutri trpím....ked si neico dostanem do hlavy nedam to z nej...niekedy neviem ci su moje pocity pravdivé alebo su sposobene len nejakou poruchou v mojom mozgu... a to je najhorsie... ze neviem aky skutocny vlastne moj zivot je...ake skutocne su moje pocity...