Ahojte, poradí mi niekto ako mám schudnút 5kg za 3 týždne? Možno je to dosť radikálna zmena hmotnosti, ale treba... Do leta musím spustiť a vytvarovať si postavu.. -8 kg min, naj. 10-11kg. Ďakujem
ako mám schudnút 5kg za 3 týždne? :)
Dobry den
mam 14 rokov a mam dost velke brucho snazim sa zchudnut uz 20 dni nejem ziadne sladkosti jem viacej zeleniny uz sa neprejedam a kazde rano behavam asi 3 kilometre potreboval by som poradit pretoze brucho sa mi nezmensilo.
prosim vas za kolko DNI schudnem kez uz 20 dni sa stravujem uplne zdravo a mam vela pohybu
dakujem vopred
este 500 milionov tem zalozte ze ako schudnut do leta, a zdravie.sk sa moze premenovat na DIETOLOGIA
Teraz voláš o pomoc všetkých tu, ale keď si sa nadžgávala do prasknutia, vtedy si pomoc nepotrebovala? Daj sa vypchať, buchta!
baby, nic v zlom ale ja toto nepochopim...cely rok sa nevidite alebo co,ze pomaly v juni sa zbadate,ze vam treba schudnut 10 kg do leta...zdravou cestou to nepojde s tym ratajte..jedine super drasticke diety to mozno ano ale pocitajte s peknym jojo..ja byt na vasom mieste tak zacnem so zdravou,vyvazenou stravou a primeranym pohybom a radsej by som sa zmierila s tym,ze sice do leta nebude dole 10 kg ale mozno max.5kg ale potom nepriberiete dalsich xy naspat ...tak vela stastia
Ja by som chcela pribrať 5 kg za tri tyždne :D :D ja som počula ze sa zo zeleneho čaju dobre chudne..
Podla mna sa ti schudnut nepodari, ani keby si sa roztrhla na polovicu.
cvicit cvicit cvicit a zdravo jest.
s tym si musis pomoct sama
AHOJTE!! Aj ja potrebujem asi 10kg do jula schudnut!Prave som zacala 90dnovku a snad sa mi to podari.Budem brat aj tabletky a cvicit.Prida sa niekto ku mne>?Mam temu ZAcinam s 90dnovkou Od zajtra