Zdravim, prednedavnom som objavila spevaka o ktoreho existencii som dovtedy nemala ani tusenia ..Bol slavny najma v 70. rokoch, vtedy zlozil aj svoje najvacsie hity, no spieva doteraz aj ked je uz stary, ma momentalne 69 rokov.
Su to teda take tie stare hity, od sucasnej hudby sa to velmi odlisuje..ide o to ze odkedy som nanho nadabila som ako zmyslov zbavena..Jeho hudba ma mimoriadne oslovila, je to presne styl ktory sa mi paci, nejakym sposobom ma to zasiahlo..
na youtube stravim niekolko hodin denne pocuvanim jeho nadhernych skladieb a pritom nedokazem udrzat v sebe plac..vlastne uz niekolko dni za sebou vkuse placem, len co si pustim nejaku jeho skladbu ale teraz mi staci nanho uz aj pomysliet a hned mi je do placu..
z coho presne, to mi nie je jasne..ako keby som chcela zit v dobe ked bol slavny, vtedy najviac koncertoval- vyvolava vo mne tuzbu zit v minulej dobe a nie v sucasnosti ..ten pocit mam v sebe uz odjakziva ale teraz sa ako keby znovu a silnejsie prejavil..v podstate som ako keby v depresii, nic sa mi nechce, nic nema pre mna zmysel, chyta ma len nostalgia ze sa tomu spevakovi nemozem viac priblizit..tym nemyslim ze sa teraz chcem s nim zoznamit alebo nieco take, ziadne nerealne tuzby sa mi nepremietaju v hlave ale nejako velmi ma to poznacilo a ja uz neviem normalne fungovat..
ozaj je to pre mna ako nejaka zavislost- neustale pocuvanie skladieb, videi, rozhovorov s nim na youtube.
a meno spevaka radsej neprezradim, asi by ste ma vysmiali :)
Zblaznena do spevaka
Ahoj ja som sa tiež zalúbila do speváka, ale je zadany a nikdy ho nestretnem :(((
Ahoj, ja som niečo podobné v podstate prežívala tiež, akurát s the Beatles :) tiež mi bolo hrozne ľúto že nežijem v ich dobe, tiež som hodiny trávila na joutube, obklopovala som sa vecami s "ich" tématikou, kupovala knihy, čítala životopisy, videla všetky filmy a rozhovory s nimi, kupovala kalendáre, plechové cedule, tričká, odznaky a podobne :D Nejako ma to svojvoľne prešlo, keď som hudobne ako keby postúpila do iného levelu. I keď, doteraz mám na emaily stále na miesto svojho mena meno prvej manželky Paula McCartneyho a práve pijem čaj z mojej obľúbenej Let it be šálky :))
každá sme si tým prešli. ja som milovala z Modern Talkingu Thomasa Andersna.
Katka má pravdu, to ťa prejde :))
ale je to milé :)
katka 1234
dakujem krasne, fakt ma to povzbudilo :) lebo u mna sa to zatial stale iba zhorsuje..cely den iba placem, resp. zadrziavam plac :(
uz som si povedala ze nebudem pocuvat jeho skladby ani pozerat videa, ale nepomaha to, aj tak nanho myslim a je mi smutno
snad ma to ozaj prejde lebo si to uprimne zelam, naozaj nechcem tak lipnut na niekom koho ani nepoznam a ani v zivote nespoznam :((
To ta prejde, toto iste sa mi stalo, ked som si pozrela film s Leonardom DiCapriom - Núdzový východ. Prisiel mi v nom velmi pritazlivy a v niecom mi pripominal mojho priatela... a odvtedy som donho bola akoby zblaznena... po case to preslo, chvalabohu, lebo som mala take stavy smutku, ze sa s nim nemozem stretnut a vidiet ho nazivo.. :D zacala som si stahovat kopu filmov, kde hral, dokonca aj Titanic, voci ktoremu som mala totalnu averziu, ale nakoniec som pri nom revala jak male decko... tiez rozhovory s nim na YT, fotky, dala som si ho na pozadie, vsade kde sa dalo ... proste mania... a pritom som ho poznala uz aj predtym, no nikdy mi neprisiel nejak extra pritazlivy :D Tato mania trvala par dni, potom presla, neskor sa vratila a tak sa to opakuje... a tiez som mala nutkanie pisat na fora, ze co robit v pripade, ze som sa zamilovala do herca :D ale klidek, fakt to prejde ;)
nechcem, aby nanho niekto nieco nahodou nenapisal nieco skarede :) aj ked vacsina ludi ho asi nepozna
ale ok, je to Barry Manilow
preco nechces napisat meno spevaka ja keby som niekoho tak obdivovala ako ty tak by mi bolo jedno co si kto o tom mysli,napis ja som teda zvedava co su to za pesnicky ke ta tak oslovili