Nenávidím všetko

pompom

Bud taka ista k nim aky su oni k tebe.nebud starostliva neprezivaj bolest ostatnych staraj sa o seba bud egoistka a nie matkka tereza svet nezmenis staci zmenit seba.tp znamena mpzes zvysit hodnotu seba ak zacnes pracovat na sebe a prestanes sa zaiberat ostatnymi.ano svet nepozostava len z charakternych ludi ale aj zo zlomyselnych a bezcharakternych.Bud voci nim lahostajna nepretrhni sa a zapracuj na sebe zaoberaj sa svpjimi zaujmami budes bohacia a zvesis si sebavedomie.sebou sa zaoberaj nie ostarnymi.

nezábudka

všetci ľudia nie sú takí, sú aj dobrí, ale dobre, máš skúsenosti s tými zlými a preto ich nenávidíš (čo tiež nie je dobré, lebo ich nezmeníš a nenávisťou škodíš len sama sebe). Ale prečo nenávidíš seba?
psychológa príp. psychiatra netreba dopredu odmietať, že ti nepomôže, popýtala by som sa po nejakom, čo má dobré odporúčanie. Myšlienky ostatných nemôžeš počuť, nenamýšľaš si niečo v tej nenávisti či podozrievaní?

p.d.

Vies, ja osobne to beriem tak, ze ludia su taki, ako si ich opisala, ale pokial ma to nic nestoji (financne), tak to neriesim. Horsie je to vtedy, ak mam cvaknut nejakemu somarovi za to, ze pre mna spravi nejaku sluzbu a prejavi sa jeho bezcharakternost - to ma vytoci, ale to ostatne mam v pazi.

elsa 5.5

ahoj,nebolo by na škodu zájsť ku psychologičke či psychológovi,ale človek to už musí brať ako realitu tú faloš,závisť,viem o čom hovoríš iné to nebude a podrážanie nôh dnes už ľudia závidia len ten obyčajný kľud alebo slobodu keď si niekto žije po svojom tak to je a tak to bude a netreba si to všímať jednoducho starať sa sama o seba a týchto ignorovať keď budeš spokojná sama zo sebou tak nebudeš musieť nikoho nenávidieť a seba už vôbec nie...