uz ho mam naozaj dost! prosim pomozte! mate nieco zarucene, odskusane? nechcem kupovat komercne prirpavky za milion eur ! Dakujem
Najúčinnejší spôsob ako sa zbaviť akné?!
Tabletky na akné - derminax.se Dnes uplynú 2 mesiace od začiatku mojej liečby a účinky sú naozaj uspokojivé. Zmizli aj tie hrozné vyrážky.
Mne pomohol tea tree olej. Používam čistý prírodný esenciálny olej (majú ho na Notino) a je to naozaj účinné
kazdy vecer pred spanim si to namaz stavou z citrona alebo ci prikladaj rovno prekrojeny citron,sice to bude skrabat a svrbiet ale to je dobre :) mne to pomohlo
vyradiť alergény :)
Ktokoľvek z Vás má ask, navštívte stránku ask.fm
Pomôže Vám so všetkým čo budete potrebovať. Na stránke je uvedený aj email, kebyže chcete rozoberať niečo na dlhšiu debatu . :) Neváhajte a píšte !!! :) Chceme Vám pomôcť
Tabletky na akné - track.derminax.sk
detoyx
najúčinnejšia liečba je úprava trávenia-akupunktúra
Vyskúšaj kozmetiku od Medik8, môžem len odporučiť na problematickú pleť, ma celú radu výrobkov, ktorá sa venuje aknóznej pleti. Ja mám doma od nich betagél, čistiacu penu a hydratačný krém na problematickú pleť tiež z tejto rady beta. Neviem či je ich cena pre teba náročná, myslím si, že je to cenovo dostupné. Za kvalitné a účinné prípravky mi nie je luto. www.mvcosmetics.sk
cokoladu vyradit z jedalnixcka