Vyživovy doplnok tabletky na rozmyšlanie

pampúch

1. Obmedzenie pamäti je ochrana mozgu pred preťažením alebo učením sa nezmyslov.
2. Vyspi sa, najdz sa, sckús pochopiť čo sa učíš - neblifi sa.
3. Čokoláda / kakao obsahuje fenylethylamín, patriaci do kategórie povzbudzujúcich prostriedkov. Jeho prítomnosť napomáha zvyšovať aktivitu tých častí mozgu, ktoré kontrolujú našu schopnosť sústrediť sa.

sheila.

nepocuvaj luciana, bludy pise... neviem ako ho mozu napadnut taketo blbosti :D
volnopredajny liek na pamat je Piracetam... a funguje celkom dobre

Majo28

dosť známe je ginko biloba, ale skôr by som doporúčal z vlastnej skúsenosti rhodiolu. Ide o tablety z rastliny rozchodnice ružovej. Je dokázané, že zvyšuje sústredenie, pôsobí proti únave, zlepšuje pamäť, pôsobí na zvyšenie imunity a je dobrým antioxidantom. Taktiež som sa dočítal, že extrakt z tejto rastliny znižuje hladinu stresových hormónov. Ja mám momentálne pred štátnicami a objednal som si ju z internetu a musím povedať, že cítim pomerne veľké zlepšenie :) objednal som si ju zo stránky nutri-sport.eu a môžem len odporučiť, myslím, že aj cenu majú pomerne dobrú.

luciano

Bohužiaľ tabletky, ktoré by boli voľnopredajné na rozmýšľanie a pamäť neexistujú. Snáď len klasické ako je Guarana môžu trochu pomôcť. Z liekov, ktoré sú na predpis, je dobrý a účinný Tramal. Avšak pozor - tramal je vysoko návykový. Treba ho užívať jedine nárazovo, nikdy nie pravidelne, pretože hrozí závislosť. Mne ešte pomáha Coaxil - 3 tabletky + 3 tabletky Modafenu. Coaxil je na predpis a je to antidepresívum. Modafen je voľnopredajný liek na nachladnutie.