nevie mi niekto odporučiť dobre tabletky na rozmyšlanie ,a aby som mal v pohode pamet?
Vyživovy doplnok tabletky na rozmyšlanie
Tiež som takto uvažovala a čo sa týka Guarany, vyskúšala som ich hneď niekoľko. Na pamäť a rozmýšľanie je Guarana asi najlepšia, navyše tam je ešte kofeín a obsahuje aj vitamíny. Prášok som hneď odvrhla po vyskúšaní, keďže tá chuť nebola pre mňa, ostala som pri tabletách. Po vyskúšaní pravidelne beriem túto www.guaranaplus.sk z rozdrvených plodov
Vojtoo - :D
Väčšiu blbosť ako ginko nepoznám :) Ale ľudia zaplatia za všetko - aj za vzduch v plechovke :D
Schizandra, guarana, medovka...toto je overené ale určite nie gonko alebo goji.
odporúčam rhodiolu
moja mamina si teraz robí školu a začala užívať gingko a piť nejakú čajovú zmes, ktorá ju aj ukľudňuje =)www.proskin.sk
skus zenixx balance. su to omega 3-mastne kyseliny
lepsie je nerozmyslat :)
Na zlepsenie procesu rozmyslania su rozne nootropika, pozri napr na
en.wikipedia.org
Ja som raz bral zmes antioxidantov ako vinpocetine(30 mg) hyperzine A(200 mikrogramov) a gingkolidy(60 mg) a natolko sa mi zrychlila rec, ze ma moja zena prinutila to prestat brat, lebo ma nestacila sledovat. Takze mam to na sebe velmi dobre vyskusane.
Ci je spravne sa takto "boostovat"dlhodobo neviem,ale viaceri lekari to odporucaju pre starsich ludi ako ochranu pred starnutim mozgu.
Pirabene, ale je len na lekársky predpis.