Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako zdravo pribrat na vahe.

Príspevok v téme: Ako zdravo pribrat na vahe.
ibaja

Ahojte mám 24 rokov, 162 cm a 45 kg. Toľko vážim uz posledné 4 roky. A uz mi prekážajú narazky na moju. postavu dievčatka . Chcem prihrať. Ale. Zdravo !! Vedel by mi niekto poradiť čo jest ,koľko môžem cvičiť a hlavne čo neprehanat . Veľmi si to vopred cením . Chcem konečne so svojim telom niečo robit ale neviem kde začať. dakujjem

Anonymous240

Dobrý deň, chcela by som poprosiť o radu. Rada by som pribrala ale len na váhe, pretože na postave som dlho pracovala, ale tá váha neni normálna, vedeli by ste mi poradiť, ako sa mám stravovať a športovať, aby som pribrala len na váhe a postava by nepribrala? Ďakujem

@

Dobry den
Mam 15 rokov, 153 cm a necelych 35 kg. Velmi by som potrebovala a chcela pribrať do mesiaca aspoň 10 kg. Velmi prosim o radu ako najrychlejsie by som pribrala. Dakujeem

Severka

Ahoj, ja som mala ten isty problem ako ty. Bola som na vselijakych vysetreniach od stitnej zlazy az po gastro vysetrenie zaludka ale vsetko bolo ok. Najhorsie na tom bolo to, ze som nemala ziadny apetit a niekedy som vydrzala bez jedla aj cely den a nemala som pocit hladu. Tak jasne, ze som nemohla ako pribrat. Ako posledna pomoc bol sirup Peritol (len na lekarsky predpis). V prve dni som z neho len spala, ale zacala som byt kazdy den hladnejsia a hladnejsia. Postupne som zacala jest s chutou a pomalicky priberat na vahe. Dodnes ho uzivam, ale len v pripade potreby. Skus aspon jednu flasticku (ja beriem jednu polievkovu lyzicu vecer, kedze sposobuje unavu).

ibaja

Ďakujem za rady aj ked moc mi nepomohlo ze niekoho bývalá bola taka istá :P niekto mi poradi. Aj niečo ine ako tu zeleninku ryby ....

vitavi

Vieš, že by si mala zmeniť svoj prístup ku strave. Ak si uvedomíš, že potrebuješ rozvoľniť sťah, ktorý máš vo vnútri, podarí sa ti to. Hlavne si stráž množstvo soli. Nejedz chlieb, lebo je presolený a pečený, sťahuje ťa, tak isto syry a mäsové výrobky, konzervy. Mäso jedz len rybacie a nie veľa. Dbaj na zeleninu, hlavne zelené vňate a nejedz moc surovej. ale rôzne tepelne upravenú, kvasenú. Pozor, kupovaná kapusta je presolená. Vyhýbaj sa krekrom, tyčinkám tvrdým jedlám, jedz mäkké vláčne obilné kaše. Cvič prirodzene a nepreháňaj, necvič silové cviky, dopraj si relax, masáž a pod.