Zdravím musím sa vykecať, v sobotu sme boli na rodinnej oslave mojho priateľa. Sme spolu 5 rokov celú rodinu poznám. Mám 30rokov. Problém je že som sa na tej oslave poriadne opila a povravela somariny a tancovala jak šibnutá asi moc si toho nepametám naštastie. Niesom alkoholik nepijem často a toto som prehnala teraz sa cítim hrozne zle mám také výčitky, že ma to ničí, keby sa dal vrátiť čas. Teraz si rozmyslím či ešte niečo vypijem...
Alkohol ma premohol
Ja sa nedokazem nikdy rozbit, lebo stale vsetko vygrcam. Podla mna vela ludi pije a je vela alkoholikov.
Ja kazdemu v tomto pripade zakazujem, aby mi na druhy den hovoril, co vsetko som vystrajal a je to vyriesene :)
A este mam v sebe za triezva nastaveny blok, aby som nebalil baby - a toto mi funguje - normalne ked si toto clovek vsugeruje, tak v opici sa tym riadim :)
Iba Katka, asi si to musí každý raz zažiť :( dúfam, že len raz tak naplno :)
To prejde :)
My sme mali rozlúčku z práce, kedže som musela odísť (bola som len záskok počas materskej a nové pracovné miesto nebolo vytvorené, kedže sa jednalo o verejný sektor, ktorý podliehal istému ministerstvu) a kolegovia to chceli poriadne osláviť. Žiaľ, omylom som ostala ako posledná žena (kolegyne ma zradili, keď si po 23 hodine vybavili odvoz) a ja som musela počkať na nočný spoj. Čo by mi ani nevadilo, ale veľa mužov a jediná žena. Je jasné, že ma ožrali, nakoniec som ani ten nočák nestihla, odviezol ma jeden z nich a tyčkovala som mu celú cestu v aute.
Bola som rada, že už do tej práce nemusím nikdy ísť ;)
No veď hádam sa odvážim :) priateľovi to nevadilo len sa obávam, že ho budú štvať proti mne ... ale jeho bratranec s manželkou ma nemali v oblube ani predtým tak sa ničť ani nezmení len budú mocť viac ohovárať
:DD,ale no, len sa pokojne ukaz, cim pohodovejsia budes ty, tym lepsie pre teba :D, vsak si nic strasne nespravila no boze, niekto im povedat musel, co su zac, to uz mate za sebou :D a ze si si trocha potancovala a trocha viac tarala, no boze.....su ovela horsie veci
take it easy :D
Maoam no asi tak jaj je fajn to takto čítať trochu ma to upokojuje :) ale asi sa tam nejaký čas neukážem ... teda dúfam že nebudem musieť .
no to neznie nejak hrozne
odvratena tvar asi nie je ten spravny vyraz, no povedzme 'prava tvar bez masky, ktoru bezne nosis, ked si triezva' :D
kasli na to, cas nevratis spät, ak si dakoho nejak urazila alebo co, tak sa ospravedln
a ze si tancovala, no boze...mozno celkom pekne tancujes,co ty vies?
No isto som hovorila čo aj to čo si o nich myslím asi tiež a potom historky s práce a ako sme sa zoznámili a také dlhé otravné príbehy ..... zuzan-ka dúfam že to prejde už ma to drží dva dni aj v práci na to myslím