Po sexe problem s mocovymi cestami

Príspevok v téme: Po sexe problem s mocovymi cestami
nebavimato

Ahojte...
Pred mesiacom sme mali s priatelom sex. Odvtedy kazdy den mam problem s mocenim. Najhorsie je to rano, kedy casto musim doslova bezat na wc aj o 5:00, aby som sa nepocikala. nedokazem to udrzat. Potom ma asi hodinu pali tam dole. Bola som u gynekologa, robil mi vsetky mozne vysetrenia, vsetko je v poriadku. Nic mi nepredpisal, povedal, ze sa s tym telo samo vysporiada. Je to uz mesiac, a ja stale trpim tymto problemom. Okrem toho mam neustaly pocit na mocenie. Stale... idem na wc, vyjdu zo mna 3 kvapky. Postavim sa , prejdem 3 kroky a zas mi treba.
Neboli ma nic, ani nestipe, len rano ma hodinku pali a potom cely den je ok, len to nutkanie.
PROSÍM VÁS, poraďte mi, čo mám robiť.
Jem už týždeň nejaký exktrakt z brusníc, ale nevidím rozdiel :(

spaceboy

ahoj, niektore choroby su prenasane sexom, napr. aj plesen alebo bakterie. Podla tvojich priznakov sa to na jedno z toho hodi, bud by si mala ist k inemu gynekologovi, alebo ako uz bolo povedane, k urologovi. O co presne ide ti moze povedat len mikrobiologicke vysetrenie, takze mali by ti spravit prinajmensom ster. Mohlo by ist napriklad aj o chlamydie www.pohlavne-choroby.eu , ale moznosti je viacero

Dadula56

Treba ist v prvom rade na urologiu a vysetrit ranny moc. Tam zacni. To, ze je to zo sexu neznamena nutne, ze je to gynekologicka zalezitost.
Zatial kup urologicky caj a pi velmi vela, brusnice uzivaj nadalej.
Dalej gynekolog...co su "vsetky mozne vysetrenia"?Bol ster v laboratoriu?Robila sa kultivacia?