Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ignorácia. Nechápem. Asi som z inej planéty.

Príspevok v téme: Ignorácia. Nechápem. Asi som z inej planéty.
Volume

Bol raz jeden chlapec a dievča. Boli mladí, sprostí a obaja sa vo vzťahoch vôbec nevyznali, a tak to aj po mesiaci dopadlo...

Ide o to, že ja som sa ešte nestihla zaľúbiť. Láska na prvý pohľad u mňa neexistuje. Možno len silné sympatie. Ja som v tomto slimáčik. A on bol zaľúbený hneď. A ja som ho mala rada, tušila som, že to po čase príde, tak som mu dala šancu. Veľmi sme si rozumeli aj keď to bol len mesiac. Povedal mi o sebe tak osobné veci, že som až bola prekvapená. Myslela som, že so mnou ráta. A takmer doslova zo dňa na deň prišiel, povedal mi, že ho to prešlo a zmizol. Zrovna v tom čase keď som začala byť iniciatívna ja. (ale len tak, že - konečne som ho zavolala von, konečne som ho ja chytila za ruku) Mne to bolo tak nepríjemné, že som sa mu musela ozvať. Zdalo sa mi, že sa toho zľakol. A on mi povedal, že nechce zostať kamarát. Že v tom nevidí zmysel, keď to už nikdy nebude také ako predtým. V podstate som uňho asi úplne klesla na úroveň kohokoľvek iného. Čomu ja vôbec nerozumiem. Mala som pocit, že máme naozaj pekný vzťah, že si naozaj rozumieme. Že sme k sebe hneď od začiatku úprimní, čo nie je úplne bežné. Myslím... A je mi ľúto s tým len tak seknúť a zahodiť to za hlavu. Som naozaj taká naivná a všetko to čo v tom bolo bola len chémia a to, že bol zaľúbený? Mňa to strašne prekvapilo a je mi to ľúto. Nechcem oňho prísť. Pokojne zo mňa urobte najväčšieho idiota, len mi to prosím vysvetlite...

Už je to nejaký čas. Veľmi mi chýba. Neviem, či som zaľúbená, ale viem, že mi na ňom veľmi záleží. A neviem, čo mám robiť.

Volume

Tak teraz to boli este viac. Presne toto som nechcela pocut. Ale nie, dakujem vam. ;)

Ajejee.. takze predsalen sme z inej planety.:D To je take... smutno je mi z toho. :(

Mna len prekvapilo, ze som mu hned na zaciatku povedala ako to citim a on sam mi vravel nech ho zbytocne nenatahujem ak to tak necitim... vedela som, ze mu to nemozem slubit, lebo som nevedela ako to dopadne. No napriek tomu do toho siel a nakoniec bol on ten, kto ma tahal za nos. Este ked sa so mnou "rozchadzal" ma drzal za ruku. Jednoducho ma uplne domotal a odisiel. Mozno by som to mala pripisat tomu, ze je to take iste trdlo ako ja, no nejde mi to. Ked idem do vztahu s tym, ze v najhorsom to ukoncim ja, v rekordnom case sa niekomu otvorim a on ma v tom posle prec, tak som z toho fakt sklamana. A to ako utrpelo moje sebavedomie ani nevravim. Lebo mam pocit, ze uz nic lepsie vo mne nie je a ak si toto prestal zo dna na den vazit... jednoducho to je pre mna strasna pecka a strasne mi je toho vztahu luto. (a samozrejme aj seba, co si budem klamat, takto som si prveho "frajera" nepredstavovala :D)

nirv

On je asi povrchnejsi extrovert, ty introvert, ktorý si len tak nepustí hocikoho k telu. Že on sa ti zdôveril, znamenalo pre teba viac ako pre neho, lebo ty to povazujes za niečo intímne, pre neho to až take nebolo. Máte iné vnímanie, iný pohľad na svet. Ty si ešte tu, on je sas niekde úplne inde. Posun sa aj ty a neber ľudí príliš vážne. City a emócie sú prchave.

TinaM

no, su typy ludi (bohuzial som medzi nimi), ktori sa rychlo zalubia a ked nejde vsetko tak, ako si oni predstavuju, tak sa aj veeelmi rychlo odlubia. Pripadne sa odlubia bez priciny (teda s laskou by som to velmi nespajala, ale snad rozumies, co myslim: to uvodne poblaznenie). Myslim si, ze nemozes urobit nic. Mozno sa este doplazi, ale o tom pochybujem. Pravdepodobne sa zase rychlo zalaskuje do nejakej inej, az kym nestretne niekoho uplne kompatibilneho a potom im to moze vydrzat. Si rozumna baba-aspon podla toho, ako pises. Tak sa zbytocne netrap pre prelievatych ludi.