Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ignorácia. Nechápem. Asi som z inej planéty.

Príspevok v téme: Ignorácia. Nechápem. Asi som z inej planéty.
Volume

Bol raz jeden chlapec a dievča. Boli mladí, sprostí a obaja sa vo vzťahoch vôbec nevyznali, a tak to aj po mesiaci dopadlo...

Ide o to, že ja som sa ešte nestihla zaľúbiť. Láska na prvý pohľad u mňa neexistuje. Možno len silné sympatie. Ja som v tomto slimáčik. A on bol zaľúbený hneď. A ja som ho mala rada, tušila som, že to po čase príde, tak som mu dala šancu. Veľmi sme si rozumeli aj keď to bol len mesiac. Povedal mi o sebe tak osobné veci, že som až bola prekvapená. Myslela som, že so mnou ráta. A takmer doslova zo dňa na deň prišiel, povedal mi, že ho to prešlo a zmizol. Zrovna v tom čase keď som začala byť iniciatívna ja. (ale len tak, že - konečne som ho zavolala von, konečne som ho ja chytila za ruku) Mne to bolo tak nepríjemné, že som sa mu musela ozvať. Zdalo sa mi, že sa toho zľakol. A on mi povedal, že nechce zostať kamarát. Že v tom nevidí zmysel, keď to už nikdy nebude také ako predtým. V podstate som uňho asi úplne klesla na úroveň kohokoľvek iného. Čomu ja vôbec nerozumiem. Mala som pocit, že máme naozaj pekný vzťah, že si naozaj rozumieme. Že sme k sebe hneď od začiatku úprimní, čo nie je úplne bežné. Myslím... A je mi ľúto s tým len tak seknúť a zahodiť to za hlavu. Som naozaj taká naivná a všetko to čo v tom bolo bola len chémia a to, že bol zaľúbený? Mňa to strašne prekvapilo a je mi to ľúto. Nechcem oňho prísť. Pokojne zo mňa urobte najväčšieho idiota, len mi to prosím vysvetlite...

Už je to nejaký čas. Veľmi mi chýba. Neviem, či som zaľúbená, ale viem, že mi na ňom veľmi záleží. A neviem, čo mám robiť.

hana4587

aaa podobne nieco mam za sebou,to sme nenatrafili na toho isteho? :o)
ale tez cez to neviem prejst..kazdy mi povie,ze mam na viac,ze raz on bude lutovat,ale akosi tie reci nepomahaju k tomu,aby som nanho prestavala mysliet.

Volume

no.. to bolo take cele zvlastne. lebo najskor ma potesilo, ked som sa dozvedela, ze sa mu pacim a vtedy to bolo fajn. potom ma to zrazu strasne vydesilo nejak podvedome, nevimem. a par dni som ho nemohla ani vidiet. a zvysok casu som s tym bojovala. lebo som vedela, ze si ho drzim od tela len zo strachu a nie preto, ze by som ho nemala rada. no a ked sa mi to podarilo a teda som sa konecne zacala spravat trosku dospelejsie. ked som konecne prisla na to, ze toto chcem, tak si to chalan rozmyslel :D Islo skor o to, ze som ho po mesiaci prvykrat chytila za ruku s vedomim, ze ho naozaj za ruku drzat chcem. predtym som bola trochu neprirodzena. ale myslela som si, ze to co robim je spravne. tak asi sme sa zmiatli navzajom :D rada by som neriesila, ale neviem sa do tej fazy prepnut...

Agnes999

Uz ho neries. My mu tiez do hlavy nevidime a nevieme, preco to utobil. Ale mozno ani sam nevie co chce. Takych este stretnes. Ked si ho po mesiaci prvy krat chytila za ruku, nemam pocit, ze vas vztah strasne rychlo napredoval a ze sa toho zlakol.

Volume

Ked on je. :( Uz mam pomalicky 20 a nikdy som si nikoho tak blizko nepustila a to bolo prilezitosti celkom dost... nikto mi nestal za to, aby som vysla z tej mojej ulity. Aspon tak som to citila. A keby som vedela, ze nam to takto pokazi vztah, tak si ho radsej necham za kamarata. :D celkovo asi nechapem ludi, ktori maju problem stretnut sa so svojimi byvalymi. Pride mi to take zvlastne. Ako keby ten vztah nebol uzavrety. Vyrieseny. Neviem. Nie ze by mi to vela nedalo. Ale zrovna tohto cloveka by som za tento konkretny posun, ktory som urobila za tak kratky cas uplne bez problemov vymenila :D

Volume

Ale ja mam pocit, ze ta kvantita predsa len ide na ukor kvality. A o com su take povrchne vztahy? ja mam tiez vela znamych, viem to uhrat na extroverta, ale nestojim o take nijake vztahy... Ked zdrhne tesne predtym ako by to malo zacat znamenat nieco viac. Sam mi povedal, ze sa "nas" zlakol. Nemyslim si, ze to bolo tym, ze by dlho cakal. Skor by som povedala, ze bola chyba tak rychlo si ho pustit k sebe. Bolo to rychlo aj nanho, to som videla... ale nevedela... nuze, najskor som myslela, ze ho este niekedy ked sa ukludni zavolam von. Ale asi mi to za to nestoji :(

nirv

Extroverti to majú jednoznačne jednoduchšie. Ale hlavne čo sa týka kvantity. Aj introvert sa v tom nadväzovaní kontaktov môže zlepšiť, ak na sebe popracuje. Nič nie je vopred dane a určené. Neskatulkuj sa. Buď si vedomá svojich kladov a zaporov, ale pracuj s nimi. Práca na sebe je najťažšia a celoživotna :)

Agnes999

No mnohi chlapi moc cakat nechcu, ked zenu nedostanu hned, idu o dum dal a hladaju dostupnejsiu. U neho to tiez asi toto bolo, ze sa mu zdalo, ze to s tebou ide moc pomaly a cakat sa mu proste nechcelo. Ale nemyl si to so zamilovanostou, on ta urcite nelubil. Keby ta skutocne lubil, nevadilo by mu cakat a nezmizol by len tak. Nech ta to ale neodradi, chlapov si kvoli tomuto nepustaj prilis rychlo k sebe. Neboj, stretnes aj takych, co budu ochotni cakat, nie su vsetci takyto povrchni ako tento! Hlavne nerob nic, co nechces! Na tohto zabudni, stretnes lepsich.

Volume

hmm... dakujem, aj ja mam obcas ten pocit. :P Ale len v tejto oblasti, inak bol fajn. Taka skoda, ze som tuto podstatnu vec odignorovala. joj ale ked ja som sa tak tesila, ze som si konecne nasla niekoho aj v mojom veku s kym si rozumiem... Stale si hovorim...ze to mohol byt taky pekny vztah. Nemusel byt partnersky. Ale ten zaklad... ten tam bol.

este jednu otazku ma moja smutna dusicka... mne mozno trva dlho kym sa niekomu otvorim a teraz som z toho straaasne sklamana, smutna a on je uplne v pohode,co je fajn. ale viem, ze keby pockal, tak by som ho vedela lubit. Zatial co on mna zjavne nie. A ked je clovek taky prelietavy... cisto subjektivne, myslite si, ze to ma s navazovanim vztahov jednoduchsie taky povrchny extrovert, alebo introvert ako napr. ja?

nirv

Podľa toho ako pises si oveľa rozumnejsia ako on. Jednoducho ste sa k sebe nehodili. I ked sympatie tam boli. Neboj, každá životná lekcia je na niečo dobrá, a ty stretnes lepších.