Samovolné vysadenie antikoncepcie..

Príspevok v téme: Samovolné vysadenie antikoncepcie..
annti

dobrý deň,
zhruba pred dvomi týždňami som začala s antikoncepciou (1x v živote) Belara, na internete som našla plno chvál- u ,mňa katastrofa. Som naliata vodou,cítim sa zle, vyhodilo sa mi pár fľakovitých vyrážok na tvári a chrbte..
Moja otázka znie: môžem ju vysadiť samovolne,alebo dobrať mesačné balenie? K môjmu gynekollógovi ísť nemôžem,nakoľko študujem v Čechách (vek 21)
Ešte v prípade,žeby som ju mohla prestať užívať, mám s niečím rátať? špinenie alebo tak?
Ďakujem za rady

nikaa

hgcz
ja trocha od temy, len tolko chcem dodat k tej belare, ze moja znama bola u gynekologicky, ktora jej predpisala belaru a ta gynekologicka jej povedala, ze belara patri medzi novsie hak.
v tomto sa ja tak nevyznam.. neviem ktora je aka stara, ale ty pises, ze je stara.
ja si myslim, ze ju chcela ta gynekologicka len od**at.. pretoze ta ista gynekologicka povedala mojej kamaratke aj to, ze tri-regol je tiez nova hak a ze sa z nej nepribera.. no pribalovy letak tvrdi nieco ine.. tak neviem no..
niekedy je lepsie citat ako pocuvat doktorov.. predsa len, chcu to predat a zarobit.. navyse, cim viac pacientiek berie napr. hak, tym viac maju doktori priplatky a podobne..
pekny den prajem..

escap

najlepšie je vôbec nebrať HAK. Je cudzím prvkom v ženskom tele, narúša jeho prirodzené fungovanie, odstaví menštruáciu, narúša plodnosť, ktorá je prejavom ženského zdravia. Nakoniec, ak si prečítaš, ako účinkuje HAK, zistíš, že pripúšťa možnosť počatia - a v tom prípade pôsobí potratovo.

hgcz

dober jeden blister a uz dalej nezacinaj. potom poziadaj svojho gyn. nech ti predppise hak z aktualneho storocia, ktora nezadrziava vodu, nie taku staru vykopavku ako je belara..