Dobrý deń. Idú sa robiť rezne. Pri naklepávaní sa na každý rezeň položí mikroténový sáčok, alebo fóliu a tak naklepáva. Nezaklepáva sa do toho rezňa aj miniatúrne čiastočky "chemikálie" zo sáčka, či fólie? Používať takýto spôsob, či nie? Chápem, že prikrytím rezňa "foliou" nenarobím bordel, ALE ČO NA TO ZDRAVIE.
Naklepávanie rezňov pod mikroténom, resp. fóliou
Myslíš tie s vklepaným igelitom ?
ako rezne ? chutilo ?
jeedane orol :D...... a vedel si ,ze napr. chlieb a ine pecivo zacina plesniet uz na druhy den po upeceni ? a ze taketo pecivo pokial su v ovzdusi toxikogenne plesne, co samozrejme su, takze toto pecivo je plne mykotoxinov ?
to iste i v ovoci v kauflande ,pokial je v bednicke co i len jedno ovocie ,ktore zacina plesniet nasaju i ostatne z nich alfatoxin
to iste oriesky a .......
daj si na ten rezen kludne i dennu tlac to mas to iste ,ako to akoze fajne ovocie z hypermarketu ........ kks orol ty sa fakt nudis :-/
Však to nemusia byť len vyprážané rezne, ale prírodné a tie sa tiež naklepávajú. P.s - najradšej zo zákuskov mám rezeń.
Áno, či nie ??