Chlapci zlati sa pochvalte ktore miesto na vasom tele je pre vas najvzrusujuce? Okrem penisu hm? Chcem nejako poriadne rozpalit mojho priatela a chcem nejake tipy... Dik
CHALANI PISTE SEM! Aj dievcata mozu:)
aj ja cem vediet taketo veci :( ved nebudte taki chalani a pochvalte sa !
Ja si rypnem: Co ja viem, ked sa nad tym zamyslim tak to moze byt, ako si povedala okrem penisu, prostata(pripadne okolie), ale to sa cez saty velmi neda.
jako jemne ho hladit po bruchu najlepsie je ked ides od krku as po pupcek najprv rukamy a potom mozes bozkavat a dost hecuje ked znutornej strani stehien ale proste najradsej mame ked davate najavo ze to chcete a robyte vsetko preto aby ste nas nazhavyli tak nech sa ti to podary!
akoze ho vezmes do pusy? ako oral a potom si nanho sadnes? dobreee :D
môjho priateľa najviac rozpáli, keď vidí, že mám na sex chuť!!! Ale poriadnu! Ked ho začnem bozkávať po celom tele, hladiť ho, potom bozkávam vnútornú stranu stehien, gulky, ale jeho kamoša sa dlho dlho nedotknem, len cíti sem tam ako ho pošteklia moje vlasy, potom ho poriadne vezmem do pusy a sadnem si nanho!
hihi, take zvlastne mi pride, ako pise hellfire, ze chalani maju radi "pusinkovanie" :-)
Zacni mu jemne hryzkat do usi a dychat horuci vzduch na krk, jemne ho pusinkuj. Rukami sa dotykaj vnutornej strany stehien, rukami prudsie mu prechadzaj po vlasoch a neboj sa pritlacit, pritom mu zaklon hlavu a pusinkuj prednu cast krku. Potom ho poriadne chyt za vajcia a ides :)
ogrgel, u mna s priatelom by to bolo naopak, jeho hokej moc neberie a ja nim zijem, takze opacne :-))) ale inak dobry postreh
To bol dobry pokus,,, ale nie vazne cem vediet...
...postav sa pred telku pri hokejovom zapase /kludne aj naha/ - uvidis ako ho rozpalis :-)