Mužská nevera

Príspevok v téme: Mužská nevera
lienoocka

Ahojte. Mám iba 21 rokov, ale môj život mi niekedy príde ako z telenovely. Ešte na strednej som sa zaplietla so ženatým mužom, ľúbili sme sa, a brala som to tak, že keď to má doma zlé, tak so mnou mu bude dobre. Potom neskôr som šla študovať do BA, našla som si prácu, zaplietla som sa so šéfom. V novej práci som sa zaplietla s kolegom, ale to nikto nevedel, ani jedno, ani druhé. Neviem, či mám nejaký špeciálny magnet na divné vzťahy, ale práve včera, keď sme boli z práce na pivo, tak som odišla s kolegom, ktorého mám veľmi rada, vždy mi pomohol, keď som mala aj osobné problémy, vedel aj o ďalších mojich "vzťahoch", vedel aj o tom ženatom. Na jednej akcii pred všetkými mal narážky na to, nech s ním idem na izbu (bývali sme v hoteli), a o sexe. Vždy sa na tom smejem, sem tam niečo prihrám späť, neurážam sa na to. Preto som si myslela, že je to "pes, ktorý šteká, ale nehryzie" a že je to všetko v rámci srandy. A po tejto akcii ma šiel odprevadiť, a potom ma z ničoho nič začal bozkávať, zachádzal mi rukami pod tričko a chcel viac, ale ja som nemohla, lebo som mala v hlave jeho manželku, s ktorou má veľa spoločného, sú obaja druhýkrát šťastne zobratí, takže nerozumiem tomu, PREČO šťastne ženatý muž robí niečo takéto (ten prvý nebol šťastne ženatý, tak som chápala, že hľadal niečo mimo manželstva, aj keď viem, že to nebolo správne). Tento kolega bol pre mňa idol v tom zmysle, že je nielen sympatický a charizmatický, ale že ľúbi svoju ženu a je s ňou šťastný, a že aj keď sa veľa ľudí rozvádza, tak mi dával nádej, že to môže skončiť aj dobre. A zrazu sa to všetko rozplynulo a ja neviem, čo mu chodí po rozume, že toto spravil. Ale asi to mal v pláne, pretože celý večer sa vypytoval na "mojich chlapov" a ešte to aj uhral tak, že nejde s partiou, ale "musí ísť domov" a mňa zavolal, že ma odprevadí. Prečo to ŠŤASTNE ženatí muži robia? Prosím vysvetlite mi to, pretože ja už potom naozaj nevidím význam byť s niekým vo vzťahu :(

???

Ak by to napisala \"slusna\" zena, resp. partnerka muza, ktory ju podvadza tak to pochopim...ale ze sa to pytas prave Ty??
Ja som sa prave kvoli zenam ako si Ty rozisla s partnerom po dvoch rokoch...a mal vsetko, skutocne pri mne mal vsetko.
Takze skor by si sa mala spytat preco si taka\"lahka\" aka si a podobne otazky Ta trapit nebudu!!

igu017494

zle polozena otazka...
(Prečo to ŠŤASTNE ženatí muži robia?)
- stastne zenaty to nerobia - som stastne zenaty, tak viem :)
Ja by som sa skor (na Tvojom mieste) spytal, preco sa mi to deje?
Ako Ti uz baby pisali, chyba je najskor u Teba, no je pozitivne, ze sa Ti to uz nepaci, takze zrejme je cas na zmenu - zmenu zvnutra Teba.
Skus si samu seba predstavit o rok, dva - ako by si chcela zit tak, aby sa Ti to pacilo a potom si skus polozit otazku, co vsetko by si mala zacat robit inak, aby si to dosiahla.
Ono, cim je clovek na tom aktualne horsie, tym moze taka zmena trvat dlhsie, lebo clovek ma svoje navyky, no si mlada, takze je predpoklad, ze sa tie navyky este poriadne neuchytili, cize sa Ti moze relativne rychlo podarit zmenit svoj zivot tak, aby si bola so sebou a okolim spokojna ;)
drzim palce, nech najdes toho praveho :)
Igy

blecha

mám 25 a dlhoročný vzťah. V robote majú niektorí kolegovia samozrejme narážky ale ja sa len zasmejem a dám im najavo, že to je najvyššia možná hranica, po ktorú môžu zájsť. Žiadne dotyky ani nič viac, ako len nejaký vtip.
Môj šéf rád capká ženy po zadku (fakt je to len také capnutie), ale ja to nemám rada a preto vždy, ak sa o niečo také pokúsil, tak som sa tomu snažila uhnúť-zabrániť. A nebavím sa s mužmi kolegami a svojich sexuálnych zážitkoch.

Dadula56

Neda sa ine nez suhlasit s predoslymi komentarmi. Vysielas do okolia signaly, ze si povolna, takze ta muzi vyuziju. Casto si to typy zien ako ty interpretuju ako znak, ze su krajsie, zabavnejsie. Ale pravdou je to, ze su len dostupnejsie. Ked sa na sexualne narazky len chichotas a este svihnes zopar naspat, tak sa necuduj. Sklamana bud skor zo seba, nez z nich a zamet si najprv pred svojim prahom. Pretoze s takym spravanim dostanes do konca svojej mladosti (pokial este budes sexualne zaujimava) iba omrvinky nevernikov, ale stale manzelov inych zien, pripadne muzov, ktori ta maju iba na sex.

Agnes999

A jak tu uz bolo spomenute, take ako ty su ich vdacni objekt. V tvojom veku su zeny pre muzov nielen najpritazlivejsie, ale mnohi zenati hajzli velmi radi vyuzivaju to, ze vtedy su zeny este dost naivne a ovela lahsie im sadnu na lep ako nejaka 30-tka.

Agnes999

Ja som tiez uz takych zazila, je ich vela. Tvaria sa ako stastne zenati, miluju manzelku a deticky. Ale po 20 rocnej kolegyni vystartuju a chcu sex. Bez narusenia sukromia. Proste si len uzit a vystrikat sa inde. Preco to robia, no treba sa spytat ich konkretne. Zrejme si tu svoju manzelku moc nevazia, hoci sa tvaria opacne. Treba takych poslat do ... Ok, beriem, ze si mlada a zatial nie velmi skusena. Ale ak mas rozum, poucis sa zo svojich skusenosti uz. So zenacom to ziaden zmysel nema. A neusmievaj sa na takeho, ked ma narazky na sex, to, ze ho hned neposles do teplych krajin je pre neho zaruka, ze to vlastne chces tiez. Nabuduce, ked bude mat hocikto na teba sexualne narazky, prestan sa usmievat a kludne bud aj vulgarna ak to bude treba. Jasne mu urcis hranice, za ktore si uz potom netrufne ist.

Sejla

Presne ako vraví kkaffik a wellia, zamysli sa skôr nad sebou, je stará známa vec že väčšina mužov využije príležitosť, keď sa naskytne, si pre nich ľahko dosiahnuteľná svojim správaním a ktomu to v nich utvrdzuješ, keď im povieš o svojej minulosti. Existujú aj verní muži, ktorí majú svoje zásady, ale vrana k vrane sadá... Nemajú najmenší dôvod čo i len nachádzať sa v tvojej blízkosti.

Cindy35

nekomplikuj si zivot. vsak je vela slobodnych muzov.
viem ze Ty v tychto vztahoch mozes byt aj nevinne, si vo veku, ktory muzov jednoducho pritahuje, ale treba si tiez uvedomit, ze takymito avanturami trpi kopa inych ludi- ich deti, manzelky a to iste nechces.

ja som sa raz tiez v mladosti zaplietla so zenacom, on si ma vyhliadol a ja som bola mlada, vsetko mi bolo jedno, ale pravdupovediac vzdy ked vytiahol penazenku a videla som tam fotky jeho malych deti, bolo mi to divne. minuly rok sme sa po mnohych rokoch stretli pracovne a ako som sa tak nanho pozerala, ani bicykel by som onho neoprela, vtedy len zneuzil moju naivitu