Ahojte,
z reci mojich deti som zistila, ze moja dcera zjedla v skole dva cele balicky airways zuvaciek. (stavka) Hrozi jej nieco? Moze sa stat, ze jej ta hmota zapcha traviaci trakt? Alebo sa to dostane von stolicou?
Dakujem
Ma 17 rokov. Ja sa hlavne bojim, ze jej to ostane niekde v trakte stat alebo sa jej zapchaju creva...
Kamrat to robi dodnes bezne - ma 30 rokov - je to jeho zlozvyk z detstva - nic sa mu nikdy nestalo. Kolko ma rokov dcera?
Najčítanejšie vo fóre
Tlačové správy
Jarná únava a bolesť hlavy: Ako rozlíšiť migrénu a kedy navštíviť experta
Neviditeľný strojček na zuby po 40-ke: neskoro alebo ideálny čas?
Sivý zákal: prvé príznaky, ktoré ľudia často prehliadajú
Doplnky stravy pod drobnohľadom: Kedy majú skutočný význam a na čo si dať pozor?
Interiérové triky pre zdravie a šport: Malé domáce telocvične s multifunkčným nábytkom
Aktuálne na ZDRAVIE.sk
Slovenky sú najmladšie prvorodičky spomedzi krajín V4, najstaršie v Európe sú Talianky
Každý deň urobíme viac ako 250 rozhodnutí týkajúcich sa jedla! 4 faktory, ktoré ovplyvňujú náš výber jedla
Psychosomatické problémy sa nevypláca podceňovať. Čo môže signalizovať bolesť hlavy, krížov či nôh, na ktorú nič nezaberá?
Pneomológ: Pokiaľ astmatik nie je dobre kontrolovaný liekmi, z dlhodobého hľadiska stráca pľúcne funkcie rýchlejšie, ako zdravý človek
COVID-19 môže viesť k post-pandemickej vlne srdcového zlyhávania, varujú odborníci