Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vitamin C intravenozne

Solomon

skrutka, ja vseobecne mam rad ked sa ludia zamyslaju a hladaju nove riesenia ale toto je trosku nerealne, alebo mas doma prietokovy cytometer ? centrifugu ? spektrofotometer ? alebo ine pristroje na rozne analyzy ?

roacutane nie je prirodny pripravok ani vitamin samozrejme, ucinna latka je synteticka a rovnako ako ibalgin, paralen, acylpyrin, aj roacutane ma svoj mechanizmus ucinku ktory spociva v znizeni produkcie sekretu mazovymi zliazkami co je dokazane histologicky ( zliazky sa zmensia), mazu je menej, pory sa menej upchavaju, a tvori sa menej akne...

skrutka

tak ja budem tie pokusy robit skor ako tuto zimu dovtedy nemienim cakat. neviem ale ako je to s tym prepoctom na hmotnost cloveka zvierata, kolko kilo musi mat clovek aby bola prenho vhodna tristogramova davka predpokladam ze sa to musi postupne davkovat....dalej s tym porovnanim s ackom a roacutanom,som to myslela tak, ze mi bolo povedane, ze vitamin c do zily, jednak moze znicit oblicky, a tiez sposobit autoimunnu reakciu to znamena nieco ako keby cloveku dali imunostimulatori a imunita sa obrati proti vlastnym tkanivam, ale nie je to nhoadou tak ze to urobi len vtedy ked je burcovana syntetickymi latkami imunostimulatormi ktore maju asi taky suvis s vitaminom c ako roacutane s vitaminom a?

RNG

Cisty askorbat sodny najdes z roznych chemickych spolocnosti, hladaj (Google.com, pod sodium ascorbate USP), tj farmakologicky cisty, tj vhodny na infuzie.

Zialbohu tie su hodne drahe, preto som ti navrhol na zvierata pouzit len potravinarsku/doplnkovu kvalitu, ktora je velmi pravdepodobne dost cista, ale nie je to zarucene. Vysli totiz z kyseliny askorbovej v cistote USP(farmaceuticky cista) a sody bikarbony, ktorej cistotu nespecifikuju, ale musi byt najmane potravinarska, inac by to nemohli predavat ako potravinovy doplnok.
RNGDnes 17:32??.??.254.77
nahlásiť

Skrutka, roaccutane(isotretinoin) je umela chemikalia, patentovana, ktora sa dovtedy vobec nikde nevyskytovala. Tj je PODVOD ju nazyvat vitaminom, lebo vitamin je latka z prirody, ktoru musime dostavat na normalnu funkciu tela. A nase telo nema ziadnu potrebu dostavat nieco umele, co nam zamori telo a poskodi ho.

Nuz vela toho na nete nie je o lieceni rakovin megadavkami IV vitaminu C, o to sa organizovana medicina dobre postarala

Ale do vecnosti sa to neda tajit,"lady sa lamu" ako sa hovori, pozri napr na

www.naturalnews.com

Alebo na www.cancertutor.com

alebo

www.youtube.com

www.doctoryourself.com

Solomon

RNG dakujem za odkazy na www stranky, tak odvolavam to co som povedal o čaji :)

Skrutka: pravdepodobne najblizsiu zimu

skrutka

luciano jasne ze to chcem na liecitelske ucely naco sem prispievas takou somarinou ze tri gramy stacia ved to vie aj mle decko skoda pisania pre teba

luciano

Skrutka, tiež užívam megadávky Céčka. Denne 3000 mg. To je dávka, ktorú odporúčajú doktori ortomolekulárnej medicíny. Myslím si, že orálne užívanie úplne stačí, netreba injekčne. Alebo máš rakovinu a preto chceš Céčko pichať? To by malo logiku.