Dobry den, mam 17 rokov a prednu dvojku skoro vobec nemam. Mam len koren a trosku zubku co von vycnieva. Zubar mi povedal ze skor ako nebudem mat 18 rokov mi nemoze s nim nic robit ziadny implantát ani korunku nemoze dat, ze zatial mi moze len vytrhnut pozostatky po zube s korenom a budem musiet cakat kym budem mat 18. Chce mi to urobit ze mi korunku nasadi na trojku zub ci co. chcela by som sa spytat ako to bude prebiehat a ci mi neviete prosim poradit nejake ine riesenie nechcem do 18 ky byt strbava lebo na trhanie ma objednal na 7 juna a 18rokov mam az 9. oktobra . Neexistuje nieco take ako nudzovy zub co by som tam mala len kym budem mat 18? a kolko by to stalo ? dakujem
Ako prebieha keď dávajú zubnú korunku?
Do 18 sa za mnoho úkonov neplati. Možno preto až po 18ke.
docasny zub sa da nasadit na zbruseny zubok, kym cakas na vyrobu korunky...ale nepocula som este o docanom zube po vytrhnuti...
ja mam korunku a nespoznala by si to od ostatnych zubov :) Nieco ako "docasny" zub sa da nasadit na zbruseny zub, na ktory sa korunka nasadi. Ja som mala zbruseny zubok (jednotka hore) tyzden a skutocne mi to neuskodilo ani na krase, ani na nicom. Ved trosku vydrzat treba. Ale nerozumiem, tomu, ze trhat ti bude zub 7 ale korunku ti nasadi az po 18? :D Ak ti ide trhat len ten malicky zubok, tak tu medzierku predsa vydrzis tych par mesiacov...