ahoj poradte mi mam asi rok vo vajecnikoch taku ako gulicku ked to nahmatam aj na jednom aj na druhom co to moze bit??ale na lavom to mam mensie a este som nebol u doktorky hanbim sa a este pred tizdnom sa mi spravili take malicke vyrazky na zaludi mna uz asi porazi z mojho penisu :((( poradte plisssss
vyrazky a hrcky poradte pliiiiiiiiiiiis
LUDIA NMUSITE MI POMOCT MAM V LAVO V LICI NEJAKU HRCKU CO TO MOZE BYT??MOZE TO BYT AJ S TOHO ZE SOM CHORA?
vies co slovanko. Chyt nozik a odrez si ho a mas po probleme.mojmu kamaratovi to pomohlo
tak co tam vlastne citis, zily ci gulicky?
Nechcem Ta strasit, ale ak je to vazne a nie je ina moznost, tak Ti mozu aj vyoperovat vajco. Mozes to vsak na vlastnu zodpovednost odmietnut. Je to Tvoje telo a ak doktorovi podpises, ze si nechces nechat vyoperovat nieco, tak bude aj on kryty, ze nezanedbal starostlivost a Ty si to zoberies na vlastne triko. Ale cim dlhsie to budes odkladat, tym to moze mat horsie trvale nasledky ak je to nieco vazne, tak urcite chod, aspon budes vediet na com si a potom to uz budes musiet vediet nejako zvladnut. Radim Ti, chod.
bol si tam uz? urcite chod!!!