Už to bude 6 mesiacov čo som prišla o bábätko v 11 tt...do dnešného dňa som sa s tým nevyrovnala a nezmierila.možno preto, že sa nám druhé stále nedarí a začínam mať pocit bezmocnosti..Niekedy mám pocit, že nám "niekto" nepraje.Ako sa mám zbaviť pocitu, že som tu zbytočne? ako mám prestať na to myslieť?? časom nič neprešlo a čím bližšie je dátum, kedy som mala poradiť tým je to horšie..poraďte mi čo mám robiť? môj manžel je mi veľkou oporou, ale aj tak mám pocit, že chcem zomrieť, aby som bola pri malinkom...
Život je ťažký
malinkému by si nepomohla, keby si zomrela, je v nebi a je oňho dobre postarané. Skús to prijať a malého odovzdaj do božích rúk, tam mu je dobre. Neboj sa, raz sa určite stretnete, teraz ale musíš žiť. Ber to tak, že máte tam hore malého orodovníka, ktorý sa za svojich rodičov a aj budúcich súrodencov modlí a praje im. Ostane navždy členom vašej rodiny. Nebuď smutná, že sa vám nedarí splodiť druhé, ešte je to čerstvé. A nebolo by dobré, keby si to druhé dieťa brala ako náhradu za prvé. Obe sú jedinečné.
a čo si čakala, že je ľahký...nieje
Presne tak ako tu napísali. Moja zlatá, netráp sa, ty za to rozhodne nemôžeš! Želám ti nech sa Vám to podarí. :)
Ahoj Jakari, je to veľmi smutné keď zomrie dieťatko, no musíš byť silná a snažiť sa žiť i nadalej. Len sa nevzdávaj. Želám Ti veľa síl a nech sa Ti od týchto chvíl už len darí. :-)
Jakari, prosím ťa, prestaň sa trápiť. :o) Občas sa stáva, že sa bytosť rozhodne nenarodiť v tomto svete a tak sa vývin plodu preruší a žena príde o * dieťatko*. Nie je to vôbec tvoja chyba, ty si nič nepokazila a neznamená to, že by si už iné dieťa nemala...proste sa to stalo. Poprípade to telo, ktoré sa vyvíjalo, nebolo dokonalé a tak je lepšie, keď sa to zastavilo. Lepšie, ako by si mala mať postihnuté dieťa a niekto by trpel celý život. Aj keď to možno nie je to, čo chceš počuť, buď rada, že sa to skončilo skôr, ako by sa to ešte viac pokazilo. Prestaň sa naozaj trápiť pre niečo, čo sa zmeniť nedá. Je tu veľa bytostí, čakajúcich na novú mamičku, tak ver, že aj teba si niekto vyberie. Tak buď v pohode a šťastná, nech si ťa práve takáto zvolí na základe podobnosti. :o) Všetky termíny pusti z hlavy a nevymýšľaj hlúpostí. Tvoje dieťatko nezomrelo, iba sa mu nevyvinulo telo...stále na teba čaká, až sa znovu spustí tvorba tela. Tak sa pekne usilovne milujte..to rozmnoženie príde. :o)))