Ahojte, chcela by som sa opýtať, či treba navštíviť lekára, keď chcem vysadiť HAK, či si to môžem "naordinovať" sama a stačí len dobrať začatý blister? HAK beriem šiesty mesiac, ale rozhodla som sa skončiť, aj keď mi to v mnohých veciach uľahčilo život... Ďakujem
Môžem vysadiť HAK bez predošlej návštevy lekára
Ja som taktiež mala problém s pleťou, aj keď sa to zlepšovalo, menštruáciu riadne nepravidelnú občas aj s riadnymi bolesťami a vlasy sa mi mastia tiež poctivo. Ale ozaj to má veľký vplyv a asi má viac negatív ako pozitív, aj keď teraz to možno nevidno. a ďakujem za odpoveď
No, ja som sa ukážkovo vyhadzala a začala sa hrozne mastit, vlasy mi rapídne vypadali...ale som si aspoň uvedomila aký veľký vplyv na organizmus to malo. Potom sa to ukludnilo, s pletou som mala problém aj predtým, tak som aj rátala s tym že sa to vráti...
No toho meškania a všetkých problémov, čo môžu nastať po vysadení sa trochu obávam lebo som čítala rôzne skúsenosti, ale som rozhodnutá ju vysadiť.
Môžeš , aj ja som vysadila hak, predtým som jej ale pre istotu zavolala a ona mi to odobrila. Pýtala som sa aj na menzes, lebo som predtým čítala že poi vysadeni hak sa stane, že nepríde, alebo mešká. Aj mi meškali, našťastie len týždeň, tak som nemusela ísť na vyvolavacku.
samozrejme mozes
o vysadeni mu povies na najblizsej preventivnej prehliadke