Aky mate nato názor, ste radikálne proti tomu? Ja robim partnerovi oral velmi rada, no v poslednej dobe ( asi posledny rok) ma velmi zacalo vzrusovat aj ked sa mi vystrieka do ust... ejakulat sam o sebe mi nechuti, ani ho neprehltnem, ale strasne ma vzrusi ten pocit, ked vidim, aky je z toho priatel uplne vedla a aky ma z toho skvely orgazmus :) Hocikedy ma vzrusi len ta myslienka, ked si predstavim ako mu robim oral a ako sa mi vystrieka do ust...dufam, ze nie som uchylacka, ci mate aj vy podobny nazor? :) Po ejakulacii mu zvyknem este penis cely oblizat, co ma niekedy vzrusi este viac :D
Ejakulácia do úst
ja si tiez myslim ze je to uplne v poriadku, zopar tipov co by mal jest aby ti lepsie chutilo :) -odkaz odstránený-
Uchylacka rozhodne nie si - v sexe plati zasada, ze ak to nevadi tym zucastnenym, tak je to v poriadku. Je to vasa sukromna vec. Ja tiez niekedy ejakulujem partnerke do ust a je to fakt vzrusujuce, ale ona to nema az tak rada, ale zase z lasky ku mne mi to obcas urobi a dokonca to raz aj prehltla, aby to skusila a tak to ma byt.