Extra suche ruky

Príspevok v téme: Extra suche ruky
zabka07

Ahojte mam veeelmi suche ruky na hankach uz popraskane do krvi.Vyskusala som uz vsetky mozne kremy na ruky z drogerie,indulonu aj dolivu z lekarne a ziadne mi nepomahaju.Resp. pomozu,ale iba na chvilu a potom mam zase velmi vysusene ruky.Uz naozaj neviem co si mam nane davat aby sa mi prestali tak vysusovat a praskat,co pomoze uz nastalo a nie iba na chvilku.Mam 21 rokov,ale ruky ako 60 rocna babka hanbim sa na verejnosti ich aj vystrcit von z vackov :(.Prosiim ak mate nejake overene rady budem velmi vdacna ak mi poradite..

leusa009

ja ked mam extra suche ruky s cervenymi flakmi, tak mi hrozne dobre urobil protopan a tie ekzemove flaky sa zacali zmensovat a ruky su vyzivovane a zdravsie

vilaamalka23

kúp si obyčajnú lekársku vazelínu ,mne to zaberá , tiež som mala extremne suché ruky, začala som to použivať a zlepšilo sa to omnoho a doteraz nič ine nepoužívam na ruku a ani na päty.

zabka07

Dakujem za radu skusim :) ..inak uzivam uz 4 mesiace aj panthenolove tabletky tie su dobre na vlasy,nechty a pokozku akurat ze natu pokozku vobec nepomahaju :(

kik154514

Ahoj skús piť veľa čistej vody a super krém s dlhodobejším hydratovaním Excipial U Lipolotio je to z lekárne. Kedysi to kožná predpísala môjmu bratovi na podobný problém. Je to krém pre extrémne vysušenú pleť.