Možem byt tehotná?

Príspevok v téme: Možem byt tehotná?
Liluskaaaaa

Chcela by som sa spýtať ..mala nemala som sex s priatelom. Skúšali sme to prvý krát no dostal sa iba tak do polovice a potom som citila bolesť tak dalej nešiel a ani sa neurobil. Užívam HAK (deň predtým som si dala prvu tabletku z nového balenia večer o 8 a v ten den som brala ráno o 6:30 pretože tak uživam bežne) no kondom sme nepoužili ..je tu nejaké riziko tehotenstva?. Mam trošku strach aj keď priatel mi povedal že ked uživam HAK, neurobil sa a ešte k tomu som vlastne ešte "panna" tak sa bat nemusime. Pekny den! :)

Liluskaaaaa

lea128 - toto bolo len výnimočné pretože mi nevyhovuje užívať tabletku večer ..prvé balenie som tak brala a často sa mi stávalo že som musela ísť domov len kvoli tabletke alebo som sa proste pozabudla ..užávam ju ráno hned ked vstanem tak mi to vyhovuje najviac ,nezabudnem a je to skoro na minutu presné :)) a tabletku som si ten den nemohla dat pretože som cleý den nebola doma, domov som sa dostala až večer tak preto tak

lea128

Tehotna byt nemozes. A s tymi tabletkami, si to uz mala nechat tak a brat ich vzdy vecer o 8, nie raz vecer, potom hned rano... Mne bolo odporucane gynekologom ich brat skor vecer, aj ked neviem preco. Hlavne nech sa ti nestava, ze tabletku zabudnes zobrat, lebo nie je dobre ich brat takto, ze raz vecer, raz rano, raz naobed...len vynimocne.

lilyianka

ak berieš HAK tak sa nemáš čo báť... v podstate aj keď by si ich v tomto prípade nebrala, tak tam riziko nie je .. priateľ sa neurobil, tak sa nestresuj ... a prečo si si jednu zobrala večer o ôsmej a druhú ráno o pol 7?