Ahoj. Zacnem asi takto. mam 21, nemam pracu Mam depresiu, soc. fobiu panicku poruchu nespim som alkoholik atd. Uzivam paretin, trittico a sulpirid. mam samovrazebne myslienky a uz pomaly aj ciny. zvyknem zjest celu krabicku lieku len tak..z nudy? neviem.. nie je to casto. nic ma nebavi, zivot uz pre mna daaavno stratil zmysel...uz len prezivam. nic necitim, neplacem, nesmejem sa, je mi vsetko jedno...zdravie, rodina svet...vsetko..mam sialene myslienky a pomaly si uvedomujem ze odchadzam od rozumu. laka ma spachat nejaky trestny cin ale v base nechcem byt.. lieky mi nepomahaju...co mam robit?
Asi som nebezpecny pre seba a okolie
Možno z dlhodobého pocitu bezradnosti..alebo z krivdy,nespravodlivosti...nejakej dlhodobej frustrácie...bezmocnosti,nejakého nedostatku...deficitu lásky,nepochipenia,bolesti a pod.
Je to naozaj niekedy veľmi ťažké ovládnuť negatívne emócie,lebo ten tlak na človeka je obrovský z každej strany..:(
Ja by som tiež najradšej niekomu rozbila hubu, vykradla obchod, zničila dom/byt, podpálila niečo/niekoho...
Z čoho pramenia takéto agresívne myšlienky? Nechápem to.
nemusis ani nic pisat, staci vytlacit tuto diskusiu a daj mu to precitat, pochopi
ako pises mas dobre rodinne zazemie a to je velke plus, urcite sa z toho dostanes, len uz prosimta zacni konat, hned zajtra chod za psychiatrom alebo rovno do najblizsej nemocnice
problem je ten ze aj ked chodim ku psychiatrovi nepoviem mu to lebo to neviem zlomit a povedat...radsej si nieco vymyslam ani sam neviem preco...vyzeram tak milo uprimne nevinne..to mi kazdy hovori..ale viem ze vo mne drieme zviera a neviem do kedy sa budem vediet ovladat..obavam sa ze nieco vyvediem rodine...mam skvelu rodinu ale je mi to fuk..neviem si ich vazit..lebo nic necitim ani lasku ani nic..
myslím že máš dosť závažnú psychózu...toto čo si tu nám napísal povedz svojmu psychiatrovi!
V tomto štádiu si sám nepomôžeš takže musíš sa rozhodnúť...ale hneď!
Vidím to na impulzívne užívanie liekov, veľmi dobre to poznám a neviem si s tým rovnako poradiť.
musis s tym nieco robit, lebo to neznie dobre.
co keby si si nasiel daku uzitocnu cinnost- napr. dobrovolnicku, mozno by to zaplnilo prazdno v tvojom zivote. k psychiatrovi by si mal zajstk, mozno mas zle nastavene lieky.
urcite je aspon jeden clovek, ktoremu na tebe zalezi a znicil by si mu zivot, keby si to tu zabalil. mysli na to. mamu mas?
Ja ked som mal take stavy, tak som sam isiel do nemocnice, lebo som uz nevidel ziadne ine vychodisko. Vzdy lepsie ako keby ma tam mali po neuspesnom pokuse o s. odviest policajti a vo zvieracej kazajke. Vrelo odporucam.