Úzkosť vysadzovanie AD

helper

Ahoj...hlavne sa nepozoruj...treba si stáť za tým, že ty ich vôbec nepotrebuješ...keď ťa pochytí úzkosť, začni sa niečomu venovať, čo ťa baví...hlavne sa na ňu nesústreďuj...tiež vysádzam AD...a zakaždým, keď mi doktorka zníži dávku, tiež sa mi stav o niečo zhorší...vždy sa to snažím ignorovať a ver, že to prejde ;) Už by som mala ísť len na poslednú konzultáciu...a behom 2 mesiacov ich úplne vysadiť...takže neboj, dá sa to zvládnuť...treba byť silná :) držím palce!

p.d.

Tu ma napadlo, ze tu uzkost mozes mat aj z toho, ze si prestala brat to AD. Skus pockat, trochu sa prekonat, uvidis.

FFP2

Ja som užíval lieky asi 2,5 roka - depresie, úzkosti, pokusy o samovraždu... Keď sa mi polepšilo, postupne sa vysadili a už cca 1,5 možno 2 roky neberiem žiadne.
Je mi lepšie a už ani na kontrolu k psychiatrovi nemusím chodiť. Len podľa potreby, ale už som tam 11 mesiacov nebol - klop klop klop.

p.d.

Musis si povedat, ze to prekonas, ze sa tych stavov nebojis. Co sa stane, ak by ta to v tom najhorsom pripade polozilo? Skoncis v nemocnici a lieky budes musiet brat znovu.
Nebojte sa.

Bajka29

Viem ze sa mi to lahko pise ale ráno treba vstať a zacvičiť si (napr. 5 tibeťanov), plus vypiť veľa vody min. 2,5l a na úzkosť skúsiť prírodne anxiolitiká - Anxiolan, Lubovník bodkovaný..
Aj ja sa pomaly chystam vysadiť AD a preto je dobre si co najskor osvojit aj zaklady spravneho a dobreho stravovania, pitia, cvicenia a na uzkost skusit nieco prírodné.. Ale vsetko tak aby ti nebolo horsie, lebo vieme aka to je hnusna choroba, nikomu by som to nepriala. Daj vediet, ako pokracujes.
Ake AD si brala a ako dlho?

ajka333

Je tu niekto alebo neviete náhodou o niekom kto bral roky AD a nakoniec sa mu podarilo ich úplne vysadiť? Ďakujem.

onnnnnnn

maj u seba stale a pomaly pomaly znizuj davky do 2 tyzdnov by to malo ustupit - zalezi ako vela a ako dlh osi brala