Zdravim ludia mam jeden velky problem. Mam 17 rokov za 3 mesiace 18 a bol som pred pred nedavnom s babou. Viem ze chcela mat somnou sex lebo s toho ocom sme sa spolu rozpravali a ako sme sa k sebe spravali to bolo 100% jasne. Tak som sa snou zacal bozkavat a masirovat jej posvu :D A akurat ked som sa chystal ze ju zacnem vyzliekat som narazil na moj velky problem a to je ze mi zacala vytekat s penisu tekutina... Viem ze to ma kazdy chlap aby sa penis v posve lahsie smykal a aj kôli preprave spermii ale ja mam pocit ze toho mam az strasne vela...Furt ked som s nejakou babou alebo sa sam robim tak mam toho plne gate a preto som aj to prerusil k comu sa chylilo :((( lebo som sa skratka bal co si o mne pomysli ked zisti ze to mam vsade :( A nemyslim ze to je len s velkeho vzrusenia lebo ja mam toho dost aj ked som vzruseny malo ..
Tak vas prosim o dobre rady kôly comu to asi mam co by som stym mal robit alebo ci je to v poriadku lebo ja sa strasne hambim stym ist lekarovi a za pravopis sorry :)
Kvapka lasky
Hej no tak to je dobre,, len mne to pride dost nechutne ked si tam dam potom ruku a citim tam mokro da sa povedat dost mokro a bojim sa aby sa to nejakej babe tiez nesnechutilo :D :)
ahoj, ja tiež tečiem, a praveze to mám rád :) a často už len pri vzrušení, byvala, to praveze uplne zbožnovala, olizovala, mala to rada, pretože videla že mna nenormalne vzrusuje :) čo samozrejme dodalo sevabedomie aj jej :) neni sa čoho báť , fakt :)