Líthium

Príspevok v téme: Líthium
xirenka1

Ahjte ludkovia,mate s tymto liekom skusenost? mam BAP,lekarka mi vyskusala uz vselijake lieky,do dnes som brala rano paretin,orfiril long a vecer 300mg orfiril,kventiax 100mg a zopiclon.No bola som strasne hyperaktivna,euforicka a neviem co este normalne sialena,mam strasne krce v tele a tiky take ze to je vidno uz na kolometer:D dnes som teda isla na kontrolu k psichiatricke a ta mi zase zmenila liecbu,paretin mi uplne zobrala aj kventiax a pridala mi lithium a lexaurin.(z kventiaxu,teda aspon myslim ze to bolo z neho,lebo je to vo vedlajsich ucinkoch,mi strasne opuchali prsia,chodim na sono prsnikou a hrcku tam mam uz 3 pol roka,strasne to aj svrbi)

xirenka1

RNG,velmi pekne dakujem za rada,vcera vecer som mala to lithium aj dnes rano,cakala som ze mi bude zle a tak ale zatial je to v poriadku

RNG

Oprava SAM-e, davka 2 x 400 mg,
L theanine, davka 2 x 400 mg
Na tu hrcku by som bral silne enzymy, najma napr entericky pokryty pancreatin( 2 x 4 az 6 gramov ekvivalent) a samozrejme jod a selen, ktore sa v tele podielaju na vyrobe roznych enzymov a hormonov.

RNG

Na ukludnenie proti "tikom" je dobry L-theanine.
Tiez SAM-3 Picamilon a ine.
Lithium carbonate je prostriedok podobny drasliku na vedenie nervovych signalov, zialbohu vo forme karbonatu sa zle a nerovnomerne absorbuje a tak isto nerovnomerne vylucuje.
Osobne, ked ti predpisu lithium, by som radsej bral draslik vo forme KHCO3, na slovensku ako odkyslovac vin, Kalinat.