Prečo ma moja manželka odmieta?

Príspevok v téme: Prečo ma moja manželka odmieta?
adaam

Dobrý deň,

chcem Vás poprosiť o radu ako alebo čo by som mal urobiť, aby moja manželka viac myslela na sex. Sme ešte len necelý rok manželia. Pred svadbou som si myslel, že jediná vec v ktorej sa zhodneme bude sex. Teraz viem, že vo všetkom sa viac menej zhodneme, len nie v tom. Neviem čo mám robiť. Úprimne ma to veľmi bolí keď cítim ako ma odmieta. Sex máme tak 3 až 5 krát za mesiac. No aj tak je to viac krát tak, že je so mnou len preto, že to chcem ja a je to také bez takej vášne. A to ja nechcem. Veľmi chcem, aby nás to k sebe ťahalo ako pred svadbou, aby sa tešila na chvíle keď budeme spolu. Moja manželka ma veľmi priťahuje. Milujem keď behá po byte v spodnej bielizni. Je krásna. No keď sa jej chcem dotýkať veľmi veľa krát to odmieta. Sú chvíle keď nie ale je ich málo. Snažím sa mojej manželke pomáhať vo všetkom aj okolo domácnosti a aj mimo nej. Nie som taký muž čo sadne pred TV a pozerá futbal. A myslím, že celkom dobre vyzerám. Veľmi ma to trápi. Poradte alebo povedzte mi svoj názor. Chcem nájsť riešenie, či je chyba vo mne alebo niekde inde. Ďakujem.

lea128

Veritel, ale ja ta neskutocne obdivujem, ze toto zvladas...lebo 5 x 6 do roka, to uz je silna kava teda, ja nechapem tie zeny vobec, preco to nechdu riesit?? Ved sex je skvela vec, aj ked mozno sa o 15 rokov nato budem pozerat inak, ako teraz ked som mlada...ale nemala by som to srdce takto svojho chlapa, ktoreho milujem nechavat na sucho, lebo by som sa bala, ze si fakt niekoho najde, aj ked mozno nechtiac, ale proste bude sex predsa len potrebovat...ale uz ked 5-6 x rocne mate sex, aspon ti obcas spravi oral, alebo daco?? Lebo zhodit vsetko na teba a spravit z teba debila....to musi byt velmi sebecka a zla zena teda...

Veritel

lilyianka

nemas nas preco lutovat.. co sme si vybrali to mame... a je to nasa chyba ze to neriesime ale zvykame si.
ja osobne si hovorim ze zvyknut sa da na vsetko... a nejsom sebec tak preto to znasam...

lilyianka

keď vás tu tak čítam, tak je vás je naozaj ľúto....ale dám príbeh z druhej strany ... mala som kamoša, čo si našiel frajerku, a keďže on to nejak nemusel a ona zase áno, tak ona mu za to platila :DD akože bolo to fakt nič, tuším 5 alebo 10 korún, ešte na naše staré peniaze, ale ani to ho nejak nedonútilo .. neivem či platila málo alebo .... no ale nie sú už spolu, ale nie kvôli tomuto .. on si potom našiel inú

Veritel

R33:
Tak tak, ja som uz sa s tym zmieril ze som bud vacsi alebo mensi debil...

Je to bieda, milenku nechcem, i ked som nejake ponuky mal, ale ani som to neskusil, lebo viem ze by to znamenalo konec a to kvoli dietatu nechcem- nevydrzal by som sa s nim stretavat iba ked mi to nejaky sud alebo jeho matka dovoli.
A sex ? ja uz ani neviem co to je.
S tohto mam este jeden velky problem ze aj ked po 3 mesiacoch mame mat sex tak sa tak velmi tesim az sa zacnem triast a bud sa mi nepostavi alebo som za 10 sekund hotovy.
Pritom nemam problem ani s erekciou ani s predcasnou ejakulaciou. proste som si za ten cas ponizenia a nedostatku vytvoril psychicky blok. samozrejme som to s nikym neriesil lebo sa za to brutalne hambim a sposobuje mi to este vacsiu depku ako to ze nemam sex s vlastnou zenou

Radca125 - 100€ za sex?? to by ma ani nevyslo draho... 500 -600 za rok.. to je pohoda.... 50€ mesacne to vychadza.
Ale ne, nepochopila by to a co by som bol ? ano opat debil...

tak ako som aj teraz

Radca125

Kokso chlapi, normalne mi je vas luto. Ja by som zobral vyplatu - napr. 1000 eur a chcel by som napr. sex 10x do mesiaca, tak by som zene povedal, ze za kazdy styk dostane 100 eur - normalne by som ju takto degradoval, aby sa uvedomila!

R33

Treba sa rozpravat a rozpravat
U mna nefunguje uz ani to
Naslubuje mi vsetko mozne ale v reale to je uplne inak (ako chce ona)

Veritel
Nemam sice deti ale mam pocit ze spejem do niecoho podobneho ked sa ozves si vlastne na vine ty v konecnnom dosledku. Lebo ju nutis.

Ja osobne to nevydrzim a spravim daku blbost ktiru budem aj tak v konecnom dosledku lutovat
cize zas budem ten debil len ja

Veritel

nechcem ta klamat ani sklamat... ale u nas to takto bolo pred svadbou... po svadbe je to tak ze sex 5-6 do roka!!!

dieta mame, takze tak...

ked sa jej opytas preco to tak je.. zvali to na teba... a s teba spravi debila...

Radca125

No to je od nej pekne, ze chce od teba, aby si bol iba tak pri nej - a chce od teba porozumenie a pohladenie - cize ak to ma byt spravodlive, tak aj ty mas svoje potreby a treba urobit kompromis - napr. ty k nej v jeden den prides a iba tak ju budes hladkat a nic nebudes chciet a druhy den zase ona ustupi tebe, to znamena, ze bude sex - t.j. sex bude kazde 2 dni - inak ta predsa nema skutocne rada a je sebecka, ze ano? Ty mas ustupit jej a ona tebe nie? To by predsa nebola ta skutocna prava laska.

Bolo to take iste aj ked ste spolu chodili? Asi nie, ked sa tu stazujes na to.
Co sa tyka rozoberania na fore, nemyslel som to tak, ze je to tu anonymne, ale ze ked sa neopytas zeny, tak to budu iba dohady a nie skutocne riesenia.
Inak este s tymi plodnymi a neplodnymi dnami by som si nebol taky isty - ak mate nechraneny sex a ty navyse ejekulujes do nej, tak je sanca vzdy na pocatie - v ktoromkolvek stadiu jej cyklu...

adaam

Opýtal som sa jej a povedala že chce z mojej strany aby som pri nej bol viac len tak bez toho aby som sa o nieco pokusal zeby som ju pohladkal tak aby to nebolo za tym ucelom ze nieco chcem. No ja sa o to fakt snazim, mozno nie dost. A uprimne ti poviem ze by som to tu nepisal no trapi a to a neviem s kym to mam riesit. S kamaratmi nechcem lebo este nemaju s tym skusenosti lebo my sme prvi co sme sa vzali z nasej partie. A hlavne nechcem o tom rozrpavat niekomu kto pozna moju manzelku aby som nehadzal na nu zle svetlo.