od konca januára držím v sebe nesmiernu bolesť. manžel mi ublížil a zranil moju dôveru tak ako sa len najviac dá. nechystá sa rozvod ani nič podobné....zatial. no ja sa tvárim akoby sa nič nestalo a pritom vo vnútry ma všetky pocity nesmierne zožierajú. denno denne na to myslím na to čo spravil a neviem sa cez to preniesť. stále sa mi vynára predstava kde to robil čo jej hovoril (trvalo to 3 mesiace)......a ten strach či je v práci či šiel kam mi povedal že ide...či nie je s ňou. to čo spravil nechcem rozoberať to už je za nami. ale proste potrebujem si nejak uľaviť vyplakať sa alebo ja neviem proste.....a tak to nejde......nejaká rada?
Potrebujem sa strašne vyplakať ....ale nejde to
nie je to tak dlho asi 3 mesiace cca čo sa to prevalilo. nechce nás opustiť. snaží sa správať milo až prekvapivo ...... myslím že to speje k náprave toho čo bolo. ano myslím že nás to upevňuje a všetky tie problémy čo medzi nami boli a teda viem prečo toto všetko ... sú za nami...zatiaľ. čas ukáže. s flandrou alebo ako ju nazvať...no jedine tak...to hneď vtedy ukončil....to som si na 99,9 % istá. neviem či mu mám povedať ako sa cítim on to dobre vie. zase by sme sa vracali k tomu čo bolo. a ja som povedala že to už v živote nechcem a nebudem s ním rozoberať a vracať s k tomu. a teda ani mu nič vyčítať. ja som mu to hovorila hneď na začiatku a viem že aj on má neskutočné výčitky. ja sa vôbec čudujem že to nesiem zatiaľ tak ako to nesiem. už snáď horšie to nebude.
možno som naivná...možno to bude tak ako som písala možno sa všetko skončí.
len proste sa mi chce niekedy plakať ale nejde to....
Ak ta to zoziera denodenne uz niekolko mesiacov, tak to vobec nie je v poriadku. Mala by si sa s nim porozpravat. Kludne mu povedz, ze to uz nevydrzzis, ze ta ide z toho porazit a ze ti velmi ublizil. A plac pride aj sam. Mozno to vas vztah upevni.. Pripadne vyhladaj psychologa.
nie je dobré zožierať sa nad tým sama. Manžel o tom vie, ako ťa to trápi? Mala by si mu povedať, ako sa cítiš, ako ťa zranil, ako máš problém mu veriť. Ľutuje to, chce to napraviť, snaží sa, aby si mu odpustila? Tým, že sa budeš trápiť nad minulosťou, nič nevyriešiš. Skôr by si sa mala zamyslieť nad tým, prečo k tomu došlo. Problém je väčšinou v manželstve oveľa skôr, ako dôjde k nevere. Na druhej strane, ak manželia chcú, môžu aj z nevery "vyťažiť" a nanovo vybudovať svoj vzťah. Skús si prečítať super knihu Moje túžby, tvoje túžby od Willarda, určite ti otvorí oči a zistíš, prečo sa to stalo a ako ďalej.