Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hnacka

Príspevok v téme: Hnacka
Rotting

Zdravim ,

uz dlchsie mam problem ani nie tak s hnackou ale mam co sa tyka mojej stolice tak je redsia, naduva ma a chodim na zachod aj dva krat za den ...
Zacalo to zhruba pred dvoma mesiacmi , najprv som si myslel ze to mam z vyzivoveho doplnku (Uzivam protein kedze sa venujem posilovaniu )vysadil som ho na 2 Tyzdne no pokracovalo to (normalnu stolicu som mal len raz za cele dva tyzdne aj to na zaciatku ) . Tak som zacal brat spat a skusil som jest tie activia bifius actiregularis jogurty . Pomohlo mi to na naduvanie no so stolicou ani velmi ne . A stvrtok som zacal brat Kreatin MonoHydrat , este ten den som na obed dostal silnu hnacku . A od vtedy mam stolicu este viac redsiu . Prave rozmyslam ze to vysadim ale tak problem to uplne nevyriesi a nemyslim si ze je problem v tom kreatine . NEmam sice hnacku v pravom slova zmysle , proste mam normalnu potrebu ist na zachod no vyzera to inak :D

Rozmyslal som sa uz nad nastevou lekara , ale jak poznam slovenske zdravotnictvo tak jedine co mi povedia je ze mam vysadit tie vyzivove doplnky a trosku podietovat .