Ahojte, ako sa mam vyrovnať s rozvodom? S muzom sme žili dlho spolu, neviem sa vyrovnať s bliziacim sa rozvodom. Mam ho stale rada, aj ked mi ublizoval nemozem zabudnúť. Koľko času este potrebujem,som na dne. Chcela by som aby to bolo už vsetko za mnou, smútok, strach, beznadej. Naplakala som sa uz dost ale nie a nie zabudut, nic ma nebaví.
Ako sa vyrovnat s rozvodom
Ja si myslim, ze s idealnym vztahom je to ako so schizofreniou, ma ju 1 percento ludi:)
Ahoj Kreaft, dakujem za správu. Ano mas pravdu, nesnazila som sa to zachrániť, mozno 2 tyzdne po odchode manzela som mu volala aby sa spamatal a vratil sa naspat, vzdy mi povedal nie, nevrátim sa. Doteraz som trpela, aj ked som si zacala vztah,teda ak sa to da nazvat vztahom, boli sme spolu par krat, ked som bola bez malého, ale akoby som stale porovnávala s mojím este muzom. Potom som to ukoncila, a zacala som sa stretávat na káve s inym muzom, boli sme asi 3x na káve, je mily,pozorný...ale zistila som ze nemilujem, ze ho chcem len za kamaráta...
Bola som z toho zufala... jednoducho povedané svojho muza mam v srdci... Dnes mi zavolal, ze ci by sme sa nestretli, tak sme sa stretli a ja som zostala ako obarená, ked mi povedal, ze on si to premyslel,prehodnotil a chcel by aby sme boli zasa stastná rodinka. Tak teraz neviem, co mam spravit, na jednej strane by som chcela aby sme boli komplet rodina,ale na druhej strane, zazit to co som zazivala v posledných mesiacoch. V srdci muza mam a je naozaj dobrym otcom ale rozum mi hovorí, ze mam porozmyslat nad tym. Ale ked mi to povedal, mala som ho chut pobozkať,objat, ale nespravila som to samozrejme. Velmi mi ublízil....
Rady tohot tpu mam rad. Zabudni a hotovo. Presiel som si niecim podobnym, narobil som vela chyb ktore zapricinili rozpad mojho manzeltva. Rozvod iniciovala manzelka. Ide o to ze aj ked som z velkej casti dovodom rozvodu, snazil som sa zachranit co sa da. Nevyslo to. A zabudnut neviem, prezil som s nou aj krasne chvile, mame spolu dve nadherne deti a ju mam stale rad. Jedine co viem poradit, nesnaz sa zacharnit co sa neda. Viem ze je to velmi tazke, mne trvalo si to uvedomit niekolko mesiacov. Ale musis ist dalej, kvoli sebe, blizkym,priatelom. Zivot nekonci, zmenil sa a len buducnost ukaze ci k lepsiemu alebo horsiemu. A na rady typu "zabudni " zabudni :-)Ak mas niekoho rad je zabudanie velmi tazke ak nie nemozne. Musis sa s tym naucit zit. Tieto rady davaju taky co nenavidia, nie ti co lubia.
"Mam ho stale rada, aj ked mi ublizoval nemozem zabudnúť. "
- tj. chyba vnimania sveta. TO CO BOLO JE MINULOST. dnes je debil, tak na neho zabudni.. nezijeme MINULOST ale PRITOMNOST (a ani buducnost, a sluby a ISTOTY)..
proste ho vymas vsade kde sa da, najdi si inu spolocnost a mas pokoj..