Kde nájdem tú pravú?!?

Príspevok v téme: Kde nájdem tú pravú?!?
Status

Zdravím, mám 25 a nemal som ešte žiadny vzťah. Vlastne som nemal ešte žiaden kontakt so ženským pohlavím. Prečo? Akosi neviem nájsť tú pravú. Nie som náročný na vzhľad, ale nebudem tvrdiť že mi na kráse nezáleží, no na čom mi skutočne záleží a čo požadujem je inteligencia a vnútorné vyžarovanie. V dnešnej dobe sa stretávam s kopou dievčat, ktoré uznávajú svetské hodnoty a zabúdajú na tie duchovné. Ktoré by šli radšej na diskotéku ako do divadla. Ktoré majú na FB min. 300 priateľov a za zábavu považujú ísť v piatok večer von do klubu medzi ľudí vypiť si namiesto romantického času stráveného vo dvojici. Možno som náročný, čo však u mňa prevláda viac je zúfalstvo. Ako je možné že na internete v diskusiách je kopa príspevkov od žien, ktoré sú skvelé a je z nich cítiť vyžarovanie, no v bežnom svete ich akosi niet? Ženy kde sa schovávate a prečo je Vás v bežnom svete tak ťažké nájsť?

Agnes999

a kde zmizol status? stazoval sa, ako si nevie najst vztah, hned par dievcat sa tu o neho zaujimalo, co ho to tak vydesilo ze zmizol nadobro?

nirv

No, Beskyd, lenže každý ma individuálny vkus, čo sa páči tebe, nemusí sa páčiť iným, však. Myslím že tvoj typ bohato obdarenej Venuše je dooost špecifický ;) a že v BA sú len povrchné baby, to som "počula" len od teba. Navyše tým zakaždým urazis vsetky Bratislavčanky, takže to až tak v poriadku nie je, aj ked je to tvoj názor. Napríklad ak niekde napises svoj názor o ciganoch, tak sa považuje za urazlivy a rasistický. Teda nie ty, ale cca 80% názorov je takých. A urážať iných sa nepatrí, aj ked názor ti nikto neberie.

beskyd

zoe23, to ma sice mrzi ze ti moje rady lezu na nervy, len si treba za prve uvedomit ze ta rada nie je adresovana tebe ale zakladatelovi temy ktoremu zalezi v zasade na krase a najma na vnutornom vyzarovani. a kedze vyraz, prejav a charizmu si na zenach vsimam aj ja a mam svoje skusenosti a volaco pochodene tak som mu v dobrej viere poradil a za tym si aj stojim:)

zoe23

Suhlas s Leela333

a chcem aj obhajit trochu bratislavske zeny, lebo mily beskyd tu nie su len pipky a prepac uz mi lezu nanervy tvoje rady vyhybat sa velkomestam, predstav si, ze aj niektore čo vyzeraju na 1.pohlad jak pipky su niekedy fakt mile a dobre baby, kedysi som si aj ja myslela, že kazda vymachlena je pipka ale počas vysokej(kedy som mala moznost nejake spoznat) som prisla na to, že nie vždy to tak je. A to, že vacsina mužov si to o takychto zenach mysli, tak sa ich ani nesnazia oslovit.
A napr. moja najlepsia kamoska ma rada modu, trocha sa aj primaluje a niekedy ani to a tiez v poslednej dobe chodi na diskoteky, lebo sa chce odreagovat, proste uz nam lezie nanervy, že cely zivot sa nam zatial toči len okolo školy, tak čo je na tom? Nikoho tam balit nechodi a nikoho si ztade ani nikdy nedoviedla, vlastne ani s nikym nikdy nechodila! Ma rada hudbu, ludi a že to tam žije. Vypit si vypije ale nespija sa a ani nefajci.
Ja napríklad nepijem vobec, v zivote som nebola opita, nefajcim a ani na diskoteke som nikdy nebola ale tak ja som zas introvert. Milujem hudbu ale na disko ma zatial ani najlepsia kamoska nedostala :D
Asi mi vadi, ze vacsina tam chodi chlastat a balit baby a očumovanie mi nerobi dobre :D
No a taka moda je moja zavislost, je to hobby ale keby si ma stretol, mozno by si to na mna ani nepovedal, to nemeni nič na tom, že som mila, dobra, slusna, obetava, trpezliva atd atd....A je mi jedno kto a ako chodi obleceny a ci je niekto namalovany alebo nie je, nikoho neodsudzujem, len mam rada modu, to je cele. A lutujem chlapov, ktorych ženy vláčia po shoppingoch nasilu a potom su aj tak odstavení pred odchodom, kym si jeho draha poskuša veci :D to by som mu ja napr. nikdy neurobila.

nirv

Baviť sa o oblečení je podľa mňa bežná konverzačná tema rovnako ako o počasí alebo o politike. Nenáročná tema ktorej sa môže chytiť každý. A pochváliť kolegyni nový sveter tiež nepovažujem za povrchné. Iné samozrejme je ak niekto o šatách točí vždy a stale.

vilaamalka23

ja už mam bohužial rokov a tiež som nenašla toho pravého, vždy po 1,5 roku chodenia zistím, že je to kretén čo zahýba.... takže už sa tým ani nezaoberám aby som sa s nejakým chlapom zoznámila........

beskyd

nikto predsa netvrdi ze obliekat sa netreba a zrejme budu vsetci suhlasit s tvrdenim, ze aj baby, ktore sa o handrach a mode ako takej bezne nebavia, chodia oblecene.

nirv

Sorry ale oblekať sa treba, nemozes chodiť nahý:) ja sa v trendoch nevyznám ale ked potrebujem niečo kúpiť, rada sa poradím kde to zoženiem a za akú cenu, nemám čas ani chuť obehavat obchody. A niektoré baby to majú vyslovene ako koníčka. Ich vec, naco míňajú peniaze.

beskyd

samozrejme ze tie co sa bavia o handrach su povrchne, hadam nie je nic stupidnejsie ako moda a jej vplyv na jednoduchsie typy zien.. ..ktore krasu ako taku a svoju hodnotu odvijaju od toho do akej miery sa prezlecu za diktat modnych navrharov.