Kde nájdem tú pravú?!?

Príspevok v téme: Kde nájdem tú pravú?!?
Status

Zdravím, mám 25 a nemal som ešte žiadny vzťah. Vlastne som nemal ešte žiaden kontakt so ženským pohlavím. Prečo? Akosi neviem nájsť tú pravú. Nie som náročný na vzhľad, ale nebudem tvrdiť že mi na kráse nezáleží, no na čom mi skutočne záleží a čo požadujem je inteligencia a vnútorné vyžarovanie. V dnešnej dobe sa stretávam s kopou dievčat, ktoré uznávajú svetské hodnoty a zabúdajú na tie duchovné. Ktoré by šli radšej na diskotéku ako do divadla. Ktoré majú na FB min. 300 priateľov a za zábavu považujú ísť v piatok večer von do klubu medzi ľudí vypiť si namiesto romantického času stráveného vo dvojici. Možno som náročný, čo však u mňa prevláda viac je zúfalstvo. Ako je možné že na internete v diskusiách je kopa príspevkov od žien, ktoré sú skvelé a je z nich cítiť vyžarovanie, no v bežnom svete ich akosi niet? Ženy kde sa schovávate a prečo je Vás v bežnom svete tak ťažké nájsť?

nirv

Bože Beskyd , veď kde sa vyskytnes, vždy to isté , to sa nedá prehliadnuť, 300 rovnakých príspevkov :) a ja si čítam čo uznam za vhodné, ok ?

beskyd

nirv, ved si najdi aj nejaku inu cinnost ako sledovanie komentarov a nebudes tym tak trpiet ze niekto uz podobny nazor vyslovil niekde inde, v teme ineho zakladatela:)

nirv

Proste sa furt opakujes a je to už nudné a trápne, a všetci čo ťa poznajú už vedia čo myslíš, ani to nemusíš rozpisovať :) mne je to jedno len by si mohol konečne otočiť platňu

beskyd

zoe23, ale ja som to pisal zakladatelovi o ktorom nepredpokladam ze tu denne chodi a riesi moje prisepvky:) ja hladam taku akych je na svk kopec, ale o tom tato tema nie je..

beskyd

nirv, a to je urazlive?:) pisal som zakladatelovi temy, ktory tvrdi ze je zufaly a v 25 rokoch este nemal vztah ani kontakt so zenou pricom problem ma s tym ze citi deficit zien s charizmou/ prijemnym vyzarovanim. takze som mu s dobrym umyslom poradil uz len preto ze si na tomto tiez zakladam, preto sa do neho viem vzit. ...a s "charizmou" a vyzarovanim bratislavskych zien (resp. zien dlhodobo fungujucich vo vacsom meste na SVK) sa denne stretavam a bohvieco to teda fakt nie je, bez urazky:) ..no ale boli aj casy ked som mal kolo seba zeny z inych kutov a malych obci (dnes uz zial len pocas dovoleniek) a to bolo o inom, este mi mozno bude dakovat:) sam by som nikdy nikoho nemal a ani nehccel keby som cely zivot zil tu. takze je to o tom istom. vsetci urazeni hlaste moj vulgarny a urazlivy prispevok adminovi bezodkladne, najlepsie rovno prokuratorovi:)

Leela333

beskyd, preboha, módni návrhári nič neurčujú! Ak sa niečo "nosí", je to len preto, lebo ľudia po sebe radi opakujú. (videl si snáď niekde po ulici behať ľudí v kreáciách, čo predstavujú na mólach najznámejší návrhári? ja v živote, lebo tie kreácie sú príliš extravagantné) No ženy aj muži môžu mať rôzny vkus - retro, vintage, hippie, lolita... Len preto, lebo niekto sa rád baví o móde ešte neznamená, že je povrchný to skôr tvoj názor na tých ľudí je povrchný, lebo ich hneď odsúdiš. Tak ako s tými ženami, že je žena z Bratislavy alebo že sa maľuje a pod. ešte neznamená, že má v hlave nas*até a nemyslí na nič iné, než mejkap, handry, diskotéky a prachy. Lenže ty si príliš tvrdohlavý na to, aby si niečo také vzal do úvahy.

zoe23

beskyd

ved ok, ja len, že toto nie je prva tema, kde čitam od teba to iste, to preto mi to lezie na nervy, a tiez preto, ze tym ludom radis, aby nehladali vo velkomestach a to teda prepač ale neodhanaj nam dobrych chlapov :D za to, ze ty si sa tu nestretol s tebe vyhovujucimi zenami. Ty podla mna aj tak hladas nejaku pomaly ani neexistujucu :)

nirv

Už sa ti páčia aj chude? Aká zmena, wau:) to tá kolegyňa v práci? No písal si sem klasický príspevok že dobre ženy v meste nenájde...ako vždy. Máš pravdu, tentoraz si Bratislavčanky konkrétne nespomenul.

beskyd

nirv, nechcem nejak malicherne rypat ale vedela by si mi z tejto temy vycitovat nejaky moj urazlivy vyrok, ked uz pises ze som neikoho urazil?:) som maximalne taktny pricom suhlasim ze nie kazdy musi mat vkus ako ja. o obdarenych venusiach som tu nenapisal ani slovo... a bolo by to aj odveci, navyse si myslim ze aj chuda zena moze byt pekna, resp. ze sa moze pacit mne, ale o to tu tiez nejde.