Som zmateny, neviem co som...

Príspevok v téme: Som zmateny, neviem co som...
ja?

dobry den, som zmeteny, mam v sebe asi rozpor, totizto neviem co som, ja neviem co som, asi by som mal zajst k psychologovi a vyriesit to tam, ale ide o to ze som asi nikdy som si to o sebe nemyslel, som asi transexual...neviem co mam robit, ja som dost clovek co veri v boha a toto by ma asi nikdy ani nenapadlo. poradte mi prosim vas. dakujem

ja?

a v tejto veci/otazke som dost flegmaticky, mozno som bisexual ale akosi ma vzrusuju obidve pohlavia, ale nevyhladavam ich. zeny preto nevyhladavam, lebo ako som spomenul su pre mna iba pekne a chlapov to sa snazim neriesit. ed vsak nikoho nemam nevadi mi to. radsej to uzavrem tak, ze to nebudem riesit.

ja?

a zijem zivot co sa mi moc nepaci...viem malo sa snazim. vela veci mi este nedoslo. ale prave taketo veci ako toto mi v tom akosi brani. neviem sa uplne uvolnit ani doma, lebo potom mam pocit ze volaco zabudnem. neviem ci asi ctit sameho seba.

nirv

Asi by si mal ísť za psychológom. Aj tak pri zmene pohlavia sa ide cez psychologicke vyšetrenia, a existujú aj rôzne poruchy, ktoré sa dajú zmylit s transsexualitou, navyše ty si ešte v puberte.

ja?

dievcata chapem iba ako pekne, nevyhladavam ich a tak isto nevyhladavam ani chlapcov. Tuto temu obchadzam. Ibaze uvazujem nad tym ake je to byt zena...

nirv

No ked ťa to zacalo trápiť len dnes, asi to také horúce nebude. Aj teraz sa chovas ako žena? Máš ženské záujmy, ženské reči, ženský štýl? Ktoré pohlavie ťa sexuálne priťahuje? Koľko máš rokov?

Cindy35

zajdi na vylet do Thajska a mozno viac pochopis sam seba. tam je strasne vela transexualov a nikto sa nad tym nepozastavuje, spolocnost je dokonca na nich hrda aki su atraktivni