Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kone

Amery

Čavte baby, ja ešte menzes nemám, ale už sa obávam, že ani nedostanem.
Mám ale skúsenosti (od kamarátok), že ak sa na to cítite, môžte ísť bez problémov:)

Maťakone

Ahojte babi ja zajtra idem na kone a má menzes a máme doma len vložky a bojím sa že tam pretečiem ,ale nebolo by to vidno lebo jazdím v čiernych legínach ja chcem ísť na kone lebo ich milujem ale neviem či je dobré mať vložku.

Prosím vás poradte mi :) Ďakujem :)

moncici778

ahoj, aj ja chodievam jazdiť keď mám menzes, aj teraz mám, a o hodinu idem jazdiť :) ja jazdím na kobylke, ale keď som mala svojho koníka to bol žrebec, a bála som sa, ale aj tak som šla jazdiť :) nič mi nespravil :)

panda.velka

Asi záleží od koní... :D Ja jazdím pravidelne či mám alebo nemám menzes. A to máme v stajni aj zopár žrebcov.

biny

Je to ako v každý iný deň.Ja chodím aj vtedy.Žrebce sú tiež v pohode,nereagujú na pach.Takže kludne jazdi :))Ja som sa tiež sprvi bála že čo bude a ako budú reagovať kone.Ale celéto bolo v poriadku takže sa nietčoho obávať. :)

hulahula

Ja som už jazdila na koni keď som mala menzes a nič sa nestalo ani kôň nebol nijak divný.Keď mám menzes a bolí ma brucho jedine vtedy nejdem jazdit.

555

Ahoj Luli,pokial mas menzes nemala by si ist ku konovy.mohol by sa splasit a ublizit ti.oni to citia,a to ti potvrdi hociktory chovatel koni.nechod jazdit,ak si nechces ublizit.