Bolesť ľavého ramena a pod ľavou lopatkou

Príspevok v téme: Bolesť ľavého ramena a pod ľavou lopatkou
Ja77

Dobrý deň, moja bolesť pod ľavou lopatkou, vystreľujúca do oblasti ľavého prsného svalu a ramena začala pred 4 rokmi(2008) Vtedy sa bolesť prejavovala len občas, ale na odporučenie obv. lekára som šiel k neurologovi.Na neurologii mi dal vpichi a rehabilitáciu...ale niaké lepšie učinky to nemalo.Bolesť pretrvávala.V roku 2010 som musel isť pre bolesti k internemu pre pichanie na ľavej strane hrudníku, obmedzujuce hlboký nádych až mi tam pukalo.Záver v norme.Ďalej u ortopéda, napísal bolesť v segmentoch Th2-10, výrazne na hlav.2. rebra vľavo.Dg:Cervicalgia et dorsalgia vertebrog.Séria blokov.Medik: Nimesil gran.,Mydocalm a rehabilitácia.
pre stručnejší prehľad píšem rok, typ vyšetrenia a záver.
(2011) neurológ, Záver: Desmogebe algie v TH, doporučenie reh.masaže.
(2012) ortoped.,doktor.Maňak záver: na zaklade snimku chrbtice: Dorzalgia vert. s interkostálnou propagáciou + blokáda kostovert.skĺbení.Lieky: Surgam, Myolastan...
(2012)neurolog, dokt.Žárska.,záver: nález imponuje ako brachialda, nemá zámky radikulopathie, dynamika v C je voľná, doporučenie ortoped.vyšetrenie s nálezom.
(2012) inernista,záver veľkosti oddielov a hrúbka stien v norme, dobrá systolická funkcia bez zachytenia lokálnej poruchy kinetiky, EFLK cípy chlopní jemné, len incip.lahko fibroticky zmenené, ale pohyblivé, suficientné, perikard bez výpodku
(2012)bol som aj na výteroch, žiadny streptokok.
(2012)endokrinológ , odber krvi,zvýšené CYKY a ASLO
záver: Subklinická hypotyreóza-chron.autoimunna thyreoditída, užívam: L-thyroxin 50ug denne
(2012) reumatológ, odberi krvi na boreliózu negat.
(2013)ortoped, výsledky z vyšetrenia MRI,...len malé množstvo tekutiny v oblasti rotátor.intervaluSubacromiálny priestor primerane široký.
Oblasť labra je intaktná, bez známok lézie.
Glenohumerálne vazy sú hodnot.len pri MR artografii.
Záver: dal mi 3 injekcie a lieky Flector a zaldar..a masáže..povedal že po 3 injekciách budem fit ale nič..., že mám zapalenú šlachu.
teraz ma obvodný lekár vypísal, ale ja nemôžem pracovať, stále tam mám pálčivú a stuhnutú bolesť.
Poradte mi prosím ako mam pokračovať.

Uvažoval som aj o tlakových vlnách alebo biolampe, ale na to sú lekári aby ma doliečili. Pre závažnosť stavu sa zrejme obrátim na úrad pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou.

Za vašu odpoveď vopred ďakujem.
S pozdravom.
Miroslav.

texas

bolesti ramien , tenisova laket a bolesi chrpta a bolesti klbou ,tieto bolesti moze sposobovat,aj to ze nemate v poriatku zubi,chrup,tym padom vam moze koolovat v tele zapal,a kto si mysl ze ma v poriatku zubi,ani vas nemusi zub boliet a moste na koreni mat hnisavy vacok a jemne sa vam moze zub kyvat ale vas neboli,moze tam byt hnis a ten sposobuje zapali v klboch

trojklanny

Protokolov na detoxikáciu máš aj na tomto fóre niekoľko.Celkovo zmeniť svoj doterajší životný štýl počnúc stravou, cez hygienu, až končiac maľovatkami. Parazitne premnoženie riešiť bylinami alebo elektronicky, a tazke kovy vylučovať chelaciou.

atra

Ahojte, dopátrala som sa k tomuto príspevku,už som zúfalá. Od apríla riešim "tenisový lakeť", ktorý už mám v takom stave, že sa chystám an rázové vlny a ak tie nepomôžu, operácia.Lenže pridružila sa aj bolesť ľavého ramena, bolí na už aj lopatka, snáď každý prst na tej ruke, začína pobolievať aj druhé rameno . Zatiaľ vyšetrenia nič nepotvrdili, MR krčnej chrbtice v poriadku, zobrala som už 10x elektroliečbu + UZV, nepomohlo.Teraz v štvrtok mám ísť na MR ramena aby sa vylúčili lézie ramena a rebier. Už som zúfalá, ubolená, lieky žiadne nezaberajú a samozrejme, svoje robí aj psychika, schudla som za mesiac 4 kg, lebo mi nechutí jesť, bojím sa, že to mám niečo vážnejšie. Tu na Slovensku všetky vyšetrenia veľmi dlho trvajú, chodím do práce ubolená, nevyspatá. Viete mi niekto niečo poradiť alebo aspoň ma podporiť, lebo naouaj sa moc bojím.

kamazaa

aj ja mam hrozne bolesti opakujuce sa lavej ruky,ramena,lopatky,krku,niekedy až na infarkt,vela vyšetrení za mnou,no bohužial,uzavrete chronickou bolesťou nešpec.,lavu ruku mam uplne slabu,zabolí ma hocikde,cítim aj stuhnutosť v krku,niekedy sa až bojím,či to nie je tromboza,mam už z toho strach,neda sa od tych bolestí odviazať,nakolko su zdrvujuce,flektor,ibalgin,novalgin,aulin,dorsiflex,už nič nepomaha,som zufala,ale ako pozeram nie som sama

Epi

mna len prekvapilo aka silna bolest do ramena vystrelovala a bol si absolutne isty,ze to nemoze byt sposobene urazom,preto ma to dost zaskocilo.Nastastie mam od vtedy pokoj

Ivka 1

Áno pravdepodobne sa nejednalo o zápal, možno ste to mali prechladnuté a teplo tomu pomohlo. Ja som mávala bolestivé rameno keď so sedávala pri otvorenom okne - chladný vzduch mi spôsoboval ťažkosti alebo v zime, keď ťahalo od zle zatesnených okien.

Epi

mne celkom pomohlo teplo,ktore uvolnilo upony a bolest presla.Odvtedy sa neopakovala.Pouzil som termo pas Heat pack body wrap kedze som musel fungovat aj cez den

Ivka 1

Na bolestivú chrbticu - stuhnuté svalstvo v okolí chrbtice a boľavé ramená mne osobne ( a nielen mne ) pomáha Aloe Heat Lotion - boľavé miesto prehreje tak, ako by vám tam svietilo slniečko ale vzápätí cítite ústup bolesti . Aloe Heat Lotion nanášam len v tenučkej vrstve , prekryjem mikroténovým sáčkom a nechám pôsobiť cez noc do rána . Samozrejme ak potrebujem, aplikujem aj počas dňa.Naposledy,keď som si natiahla lýtkový sval mi tiež veľmi pomohol.Som rada,že ho mám . Predtým som musela užívať Ibalginy - niekedy počas dňa aj tri. Bolesti hrudnej časti chrbtice boli neznesiteľné, vystreľovali do ramien, zubov , spodnej čelusti zubov....Odporúčam vyskúšať každému.